Sport

Röplabda: Szeged rendezi az Országos Mini Bajnokság döntőjét

Röplabda: Szeged rendezi az Országos Mini Bajnokság döntőjét

2017. április 26., szerda
Röplabda: Szeged rendezi az Országos Mini Bajnokság döntőjét
szteehokse_noiroplabda03

A Szegedi Röplabda Sportegyesület 2004-2005-ös korosztálya is részt vesz az Országos Mini Bajnokság döntőjén, amelyet a szegedi József Attila Általános Iskolában rendeznek meg.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület fiú és lány csapata is kivívta a döntőbe jutást az Országos Mini Bajnokságon, így hazai pályán szállhatnak harcba a bajnoki címért az ifjú röplabdások. A döntőnek a szegedi József Attila Általános Iskola ad otthont április 29-én és 30-án. A szombati játéknapon csak a lányok lépnek pályára, míg vasárnap a lányok és a fiúk is. Az eredményhirdetésre vasárnap este hét óra körül kerül sor. A lányoknál tizenkettő, a fiúknál kilenc csapat jutott be a fináléba, ahol hármas csoportokban csapnak össze. A lányoknál csoportok első helyezettjei automatikusan kvalifikálják magukat a negyeddöntőbe, míg a második és harmadik helyezettek egymás ellen küzdhetnek meg a további négy kiadó helyért, míg a fiúknál a csoportok első két helyezettje kvalifikálja magát az egyenes kieséses szakaszba.

A csoportok beosztása, Lányok

A csoport

Gödöllői RC Szegedi RSE Szombathely

B csoport

Dabronc Delta RC MTK Budapest

C csoport

KESI UTE Vasas

D csoport

BRSE RÖAK Szolnok

A csoportok beosztása, Fiúk

A csoport

RÖAK Sümeg Szegedi RSE

B csoport

Dág Delta RC Kodolányi

C csoport

Dunaferr SE KESI Szolnok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.