Hírzóna

Nagy volt a húsvéti forgalom a Csongrád megyei határátkelőknél

Nagy volt a húsvéti forgalom a Csongrád megyei határátkelőknél

2017. április 18., kedd
Nagy volt a húsvéti forgalom a Csongrád megyei határátkelőknél

Több mint 180 ezer utas 48 ezer járművel használta április 14-e és 17-e között a Csongrád megyei autópálya-határákelőhelyeket.

A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, a hosszú hétvégén regisztrált ki- illetve belépők száma meghaladta a 95 ezret, továbbá csaknem 20 ezer járművet ellenőriztek a határrendészek. A Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök több mint 85 ezer utast ellenőriztek, akik 28 ezernél is több járművel vették igénybe az átkelőhelyet. A rendőrség az átkelőhelyeket teljes kapacitáson működtette. A hétvégi húsvéti ünnepek alatt az európai iskolai szünetek, valamint a szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt megnövekedett tranzitforgalom volt jellemző a határátkelőhelyeken. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a

rendőrség oldalán

, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.