Bulvár

Ma ünneplik a cirkusz világnapját

Ma ünneplik a cirkusz világnapját

2017. április 15., szombat
Ma ünneplik a cirkusz világnapját
eotvos_cirkusz_lovak

A világnapot 2007 óta ünneplik meg minden év április harmadik szombatján, 2010-ig európai cirkusznapként tartották számon, azóta azonban világszerte megemlékeznek róla a cirkuszművészeti központok.

Idén a Fővárosi Nagycirkusz, számos utazócirkusszal együtt, a családokat háziállataikkal együtt várja egy közös ünneplésre, ahol bárki bemutathatja házi kedvencével közös produkcióját a cirkusz előtt felállított alkalmi porondon. A Fővárosi Nagycirkusz a városligeti épület előtt kínál bemutatkozási lehetőséget az önjelölt művészeknek, akik közül a legjobbakat a Nagycirkusz manézsába is meginvitálják. A programon állatsimogató és állattrénerek bemutatói is lesznek. A vidéki amatőr művészeket Székesfehérváron az Aréna Cirkusz, Tiszaújvárosban a Circus America, Szegeden az Eötvös Cirkusz, Kaposváron az Exit Cirkusz, Zalaegesrszegen a Hungária Nagycirkusz, Tapolcán a Magyar Klasszikus Nagycirkusz, Debrecenben a Magyar Nemzeti Cirkusz, Szentendrén a Mr. Gerald Show, a szlovákiai Previzdaban pedig az Utazó Budapest Nagycirkusz várja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.