Sport

Labdarúgás: hatodik gól nélküli döntetlenjét játszotta a Szeged-Grosics a Cegléd ellen

Labdarúgás: hatodik gól nélküli döntetlenjét játszotta a Szeged-Grosics a Cegléd ellen

2017. április 16., vasárnap
Labdarúgás: hatodik gól nélküli döntetlenjét játszotta a Szeged-Grosics a Cegléd ellen
szeged_2011_balmazujvaros13_gs

Kevés helyzetet hozó mérkőzésen egyik csapat sem tudta bevenni az ellenfél kapuját, így pontosztozkodással zárult a találkozó.

Nagyon megnehezítette a csapatok dolgát a hatalmas szél, ami az első félidőben inkább a vendég Ceglédet segítette, de ők sem tudtak igazán komoly helyzetet kidolgozni. Az első nagyobb lehetőség a 20. percben adódott

Nagy Mihály

csapata előtt, egy kontratámadás után a szegedi oldalhálóban kötött ki a labda. Ezután a Szeged előtt adódott lehetőség, de egy szabadrúgás a sorfalról szögletre pattant, utána pedig már nem alakult ki veszély a ceglédi kapu előtt. A szünet előtt

Zádori

fejelt le egy labdát

Geigernek

lövésre, aki nem sokkal lőtt kapu mellé. A második játékrész sem hozott fordulatot, továbbra is kevés lehetőséget tudtak kicsikarni a csapatok, ám így is megnyerhette volna a találkozót a Szeged-Grosics.

Pászka Lóránd

futott el a 83. percben a bal szélen, majd bejátszotta

Germán Tamásnak

a labdát, aki ráfordult a kapura, és kis híján be is talált,

Mursits

azonban a gólvonalról mentett lábbal. Nem született gól tehát Gyulán,

Klausz László

együttese jövő vasárnap a Balmazújváros otthonában folytatja a következő fordulóban.

Grosics Gyula Akadémia, 250 néző
2017. április 16., 16.30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Ceglédi VSE
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Takács János * Asszisztens: Medovarszki János, Szilágyi Norbert
0
-
0

Merkantil Bank Liga NB II. 30. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Ceglédi VSE 0-0

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 250 néző. Vezeti: Takács János (Medovarszki János, Szilágyi Norbert.

Szeged-Grosics:

Szántai - Achim, Geiger (Pászka, 63'), Mészáros, Coroian (Balogh, 76'), Jagodics, Germán, Farkas M., Zabari, Király, Zádori (Andorka, 80').

Vezetőedző:

Klausz László.

Cegléd:

Mursits - Nánási, Takács, Albert I., Valkovszki, Fürjes (Asztalos - a szünetben), Albert Á., Farkas A., Szabó V., Peres, Preklet.

Vezetőedző:

Nagy Mihály.

Online közvetítésünk

90+2'
Vége, nem születik gól a Szeged-Grosics és a Cegléd találkozóján, ez már a hatodik gól nélküli döntetlenje ebben a szezonban a hazai csapatnak.
90'
Kettő perc a ráadás.
89'
Mindent megtesz most már a ceglédi csapat azért, hogy ezt az egy pontot bezsebelje, láthatólag elégedettek ezzel az eredménnyel, így minden ütközés után lassan tápászkodnak fel, így biztosan lesz néhány perc hosszabbítás.
83'
Hatalmas lehetőség! Pászka Lóránd fut el a bal oldalon, bepasszolja Germánnak, aki át is veszi, ráfordul a kapura, de Mursits lábbal a gólvonalról ment szögletre.
80'
Utolsó változtatási lehetőségét használja ki Klausz László, Zádori helyén Andorka az utolsó tíz percre.
76'
Második cserelehetőségét is kihasználja a hazai csapat, Coroian helyére Balogh Gusztáv érkezik.
73'
Meglehetősen kevés a helyzet a mérkőzésen, valószínűleg aki gólt tud szerezni, az meg is nyerheti a találkozót.
68'
Nem bírnak egymással a felek, nagyon jól semlegesíti mindkét csapat ellenfele játékát.
63'
Cserél Klausz László, Geiger Norbertet Pászka Lóránd váltja.
57'
Két szögletet is kiharcol egymás után a Cegléd, de egyikből sem tudnak igazán veszélyeztetni, majd a túloldalon Zabari beadását csúsztatták ki az alapvonalon a ceglédi védők, így a Szeged-Grosics is elvégezhet egy sarokrúgást.
50'
Farkas Aurél próbálja visszajátszani középre az alapvonalról a labdát, azonban nem érkezik rá szegedi csatár, így elhal a lehetőség.
46'
Ahogy várható volt, Fürjes Ádámot sérülés miatt lecserélte szünetben a ceglédi vezetőedző, Asztalos Dávid folytatja helyette.
46'
Foyltatódik az összecsapás, a Cegléd kezdte a második félidőt.

SZÜNET.

45'
Nem hosszabbít az első játékrész végén a játékvezető, nem született gól az első negyvenöt percben. Nagy Mihálynak vélhetően cserélnie kell a szünetben, ugyanis Fürjes Ádám sérülést szenvedett az utolsó percekben, kevés az esély arra, hogy folytatni tudja a játékot.
40'
Egy ceglédi lövés érkezik távolról Szántai kapujára, de pont középre tart a kísérlet, így nem okoz gondot a szegedi kapusnak.
32'
Ígéretes lehetőség a Szeged-Grosics előtt! Egy baloldali akció után Zádori fejeli le Geigernek a labdát, aki kapásból veszi célba a ceglédi kaput, de nem találja el, így Mursitsnak nem kell hárítania, mindenesetre jó támadást vezetett a hazai csapat.
30'
Egyelőre a szél nagyon megnehezíti a csapatok dolgát, nehéz így pontos és gyors támadásokat vezetni, így nem véletlen, hogy nem alakult ki nagyon komoly gólszerzési lehetőség egyik oldalon sem.
26'
Szabadrúgásból veszélyeztet a Szeged, de a lövés a sorfalról kipattan szögletre, a sarokrúgás után pedig felszabadítanak a ceglédi védők.
20'
Veszélyes kontratámadást vezet a Cegléd, Preklet Csaba indul meg a bal szélen egy elveszített szegedi labda után, a tizenhatoson belül húzza vissza a játékszert, majd lövi el, de Szántainak nem kell hárítania, a lövés az oldalhálót éri csupán.
15'
Felvette a mérkőzés ritmusát a Cegléd is, megpróbálkoznak a vendégek egy beadással, azonban az erős szél zavarhatja a játékosokat, amely az első félidőben inkább a Ceglédet segítheti, de nekik is nagyon pontosan kell játszani.
9'
Egyelőre komoly helyzetre nem sikerül váltani a mezőnyfölényt a Szegednek, a két tizenhatos között zajlik a játék.
3'
A Szeged-Grosics rögtön magához ragadja a kezdeményezést, kis passzokkal próbál támadásokat építeni, egyelőre a középpályán zajlik a játék.
1'
Elkezdődött a találkozó, a vendégek tiszta fehérben, a Szeged-Grosics pedig fekete-kék szerelésében lép pályára.

16.15

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Ceglédi VSE összecsapása a Merkantil Bank Liga 30. fordulójából.

A mérkőzés Takács János sípszavára kezdődik 16:30-kor.

A mérkőzés elé

Beharangozónkat

ezen a linken

érhetik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.