Sport

Labdarúgás: tíz emberrel tartott otthon egy pontot a Szeged-Grosics

Labdarúgás: tíz emberrel tartott otthon egy pontot a Szeged-Grosics

2017. április 30., vasárnap
Labdarúgás: tíz emberrel tartott otthon egy pontot a Szeged-Grosics
szeol_szeged_2011_37_gs

Az első félidőben több helyzetet is kihagyott a Szeged-Grosics, majd a második félidőben emberhátrányba került, végül gólnélküli döntetlent játszott a Budaörs ellen.

Gyulai Grosics Gyula Akadémia, 100 néző
2017. április 30., 17.00
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Budaörs
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Radványi Ádám* Asszisztens: Szvetnyik Bence, Garai Péter
0
-
0

Merkantil Bank Liga NB II. 32., forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Budaörs 0-0

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 100 néző. Vezette: Radványi Ádám (Szvetnyik Bence, Garai Péter).

Szeged-Grosics:

Szántai - Horváth A., Jagodics, Mészáros, Achim, Balogh G. (Hegedűs, 89'), Pászka, Farkas A., Zabari, Király, Zádori (Geiger, 72').

Vezetőedző:

Klausz László.

Budaörs:

Horváth G. - Kinyik, Wild, Tányéros, Papp (Csobánki, 62'), Sajbán Miklós, Menyhrát, Stieber (Csillag, 82'), Sajbán Máté, Petró, Deli.

Vezetőedző:

Bognár György.

Sárga lap:

Petró (42')

Piros lap:

Horváth A. (78')

Online közvetítésünk

VÉGE.

90+3'
Ebben a pillanatban véget ér az összecsapás, egy pontot otthon tart a meccs végén emberhátrányban futballozó Szeged-Grosics.
90'
Három percet hosszabbít Radványi sporttárs.
89'
Klausz László is cserél még egyet, Balogh Gusztávot Hegedűs Martin váltja.
87'
Fokozódik a budaörsi nyomás emberelőnyben, a Szeged-Grosics pedig kissé fáradtnak tűnik, innentől kezdve az egy pont megtartása lehet a cél.
82'
Második cserelehetőségét használja ki a Budaörs, Stieber András helyére Csillag Dárius áll be.
78'
Váratlan fordulat, egy rossz vissza passz után ugrik ki az egyik budaörsi játékos, Horváth Attila rántja vissza, sárga lapot kap érte, de sajnos ez neki a második volt, hiszen az első játékrészben már kapott egyet, így a hajrára emberhátrányba kerül a Szeged-Grosics.
72'
Nem sokkal a csere után szép akciót vezet a Szeged-Grosics, de az utolsó passz picit hosszú, így nem alakul ki nagy ziccer.
72'
Klausz László is változtat, Geiger Normert váltja Zádori Krisztiánt.
67'
Labdát szerez a Budaörs a középpályán, ebből indítanak el egy kontrát a bal szélen, érkezik a centerezés, azonban a budaörsi csatár kapu fölé lő, nem volt különösebben veszélyes Szántai kapujára.
62'
Cserél a Budaörs, Papp Máté helyett Csobánki Ádám a pályán.
57'
Még egy nagy helyzet! Zabari szépen veri meg a bal oldalon a védőjét, egy az egyben vezeti a kapusra, ám ekkor visszajátssza az érkező Zádorinak, akinek a lövésébe beleblokkolnak, így centikkel a hosszú kapufa mellett megy ki az alapvonalon a felperdülő kísérlet.
51'
Óvatos játék zajlik most a pályán, egyik csapat sem akar igazán kockázatot vállalni, így a helyzetek is elmaradnak ebben a periódusban.
46'
A Szeged-Grosics indítja útnak a labdát a második félidő elején, egyik mester sem cserélt a szünetben.

SZÜNET.

45'
Ebben a pillanatban véget vet az első félidőnek a játékvezető, számos helyzetet dolgozott ki a hazai csapat, de egyelőre nincs gól a mérkőzésen.
43'
Mészáros Márk áll oda a szabadrúgáshoz, elcsavarja a sorfal és kicsivel a kapu felett is.
42'
Balogh Gusztáv csen el egy labdát, Petró Balázs lerántja a budaörsi tizenhatos közelében, amiért a vendégek játékosa sárga lapot kap.
41'
Érik az a szegedi gól, Király Patrik lő 23 méterről, a budaörsi kapus kiüti oldalra, ezt Farkas Aurél centerezi vissza élesen, az egyik budaörsi védő tisztáz, de úgy, hogy majdnem a saját kapujába juttatja a labdát.
37'
A vendégek is eljutnak most a szegedi kapuig, egy kapáslövéssel próbálkozik a budaörsi csatár, de kissé lecsúszik a lábáról, így a kapufa mellett elhagyja a játékteret a kísérlet, nem volt igazán veszélyes.
30'
Megint helyzetbe kerül a Szeged-Grosics, egy szép akció végén Farkas Aurél kap vissza egy kényszerítőt a tizenhatos sarkánál, ketten fogják közre, az egyik budaörsi védő a mezét is megrángatja, így nem jut lövésig a szegedi játékos, a játékvezető pedig nem ítél a mezrángatásért büntetőt.
22'
Ismét Balogh Gusztáv kerül helyzetbe, szépen fut be a védők mögé, kapja is a labdát, nincs les, egy az egyben viheti a vendégek kapusára, de egy védő ott lohol a nyakában, kicsit meg is billenti, így csak spiccel sikerül kapura terelnie a szegedi csatárnak a labdát, ami a kapusban elakad.
20'
Az utóbbi percekben a mezőnyjáték dominál, a nagy szél mindenesetre nem könnyíti meg a csapatok dolgát.
16'
Úgy tűnik, hogy Zádori és Balogh nagyon érzik egymást, most utóbbi készít elő mellel a tizenhatoson belül, Zádori egy vendég védővel küzd a lövőhelyzetért, de sikerül a budaörsi játékosnak szögletre tisztáznia.
9'
A Budaörsnek is megvan az első lehetősége, nagyjából húsz méterről érkezik a szegedi kapura a labda, de pont középre megy, egyenesen Szántai kezébe, nem okozott gondot ez a lövés a kapusnak.
7'
Máris itt az első nagy helyzet! Zádori fut el a szélen majd játssza vissza a labdát az érkező Balogh Gusztávnak, aki az ötösnél rá is tűzi a budaörsi kapura, de Horváth lábbal hárít.
4'
Zádorit kell ápolni, miután összefejelt az egyik vendég játékossal egy ütközés során, de szerencsére nem tűnik súlyosnak a sérülés.
1'
Elkezdődött a találkozó, a Budaörs indította útjára a labdát, a vendégek tiszta fehérben, míg a Szeged-Grosics kék-fekete szerelésében lép pályára.

16.45

Köszöntjük olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Budaörs és a Szeged 2011-Grosics Akadémia összecsapása Gyulán.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik Radványi Ádám sípszavára.

A mérkőzés elé

A mérkőzés beharangozóját erre a linkre kattintva érhetik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.