Sport

Labdarúgás: sima vereséget szenvedett a Mórahalom a PMFC ellen

Labdarúgás: sima vereséget szenvedett a Mórahalom a PMFC ellen

2017. április 29., szombat
Labdarúgás: sima vereséget szenvedett a Mórahalom a PMFC ellen
morahalom-mehkerek002kf

Nem sok esélyt adott a PMFC a Mórahalomnak és ezúttal is simán győzte le a homokháti együttest.

Nagy szüksége van a Mórahalomnak a pontokra a bajnokságban ahhoz, hogy sikerüljön kivívni a bent maradást, ám ezúttal nagyon nehéz feladat várt a homokháti gárdára, hiszen a nagyon jó erőkből álló PMFC látogatott hozzájuk. Az első félidő végéig tartotta magát a hazai együttes, ekkor azonban

Turi Tamás

góljával szerezték meg a vezetést a pécsiek. A második félidőben aztán kiszakadt a vendégek gólzsákja, szűk tíz perc alatt még hárommal terhelték meg

Márton Gábor

tanítványai Halász kapuját, Kónya Dávid, Koller és Károly is betalált, így végül simán, 4-0-ra nyertek a pécsiek. A Mórahalom a Dabas ellen folytatja az NB III küzdelmeit jövő héten.

NB III. Közép csoport 29. forduló

Mórahalom VSE – PMFC 0-4 (0-1)

Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum. Vezette: Takács Tamás (Flinta Zoltán, Zahorecz Roland).

Mórahalom:

Halász – Lászik, Zsoldos, Podonyi (Juhász, 76’), Szücs, Busa (Várda, 55’), Pócs T., Magyar Gy., Bokányi, Szalma (Pócs D., 71’), Crkvenjakov.

Vezetőedző:

Vojnic-Zelic Sasa.

PMFC:

Sólyom – Fekete, Kónya K., Kónya D., Szabó R., Bodor (Frank – a szünetben), Károly, Turi (Rácz, 75’), Bata (Nagy Zs., 64’), Koller, Krapecz.

Vezetőedző:

Márton Gábor.

Gól:

Turi (39’), Kónya D. (54’), Koller (62’), Károly (63’)

Sárga lap:

Magyar (28’), Busa (44’) Vojnic-Zelic Sasa:

"A mai hozzáállásunkkal nagyon elégedett vagyok, agresszív játékot tudtunk játszani, de így is kijött az a nagy különbség, ami a két csapat között van. Ha ilyen mentalitással futballoztunk volna a Békéscsaba otthonában, akkor biztos vagyok benne hogy megnyerjük azt a meccset és ha ilyen férfias játékot tudunk mutatni a következő fordulóban, akkor azzal nagyon elégedett leszek. Most össze kell szednünk magunkat a 4-0-s vereség után, hiszen fontos pontokat kell még begyűjtenünk a hátralevő mérkőzéseken, amennyiben ki akarjuk harcolni a bent maradást. Ez nagyon nehéz lesz, de ha ilyen mentalitással tudunk futballozni a továbbiakban, ahogy ma is tettük, akkor nem lesz gond."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.