Sport

Labdarúgás: nem bírt a felturbózott Paks II-vel a Mórahalom

Labdarúgás: nem bírt a felturbózott Paks II-vel a Mórahalom

2017. április 16., vasárnap
Labdarúgás: nem bírt a felturbózott Paks II-vel a Mórahalom
morahalom-mehkerek002kf

Több élvonalbeli labdarúgó is szerepet kapott az atomvárosi csapatban, amely mindhárom pontot elvitte Mórahalomról.

A több NB I-es kerethez tartozó labdarúgóval megtűzdelt Paks-fakó ellen próbálta meg tovább gyűjtögetni a pontjait a Mórahalom Húsvét első napján. A harmadik percben viszont máris hátrányba kerültek a hazaiak - de az első fél óra végére Magyar György egalizálni tudta ezt, viszont a szünetet mégis a vendégek tölthették előnyben. A fordulást követően ugyan többet kockáztatott a Mórahalom, és sikerült kiegyenlített meccset játszania a homokhátiaknak, de az előttük adódó lehetőségekkel nem tudtak élni - igaz, a Paksnak is megvoltak a helyzetei ahhoz, hogy eldöntsék a meccset, az atomvárosiak olykor alaposan felpörgették a játékot. A meccs végül négy perccel a rendes játékidő lefújása előtt dőlt el: Halász Krisztián rövid kirúgására a végül mesterhármasig jutó Kesztyűs Barna csapott le, aki átívelte a kapus felett a labdát, ezzel bebiztosítva a vendégek győzelmét. A Mórahalom a következő játéknapon a Békéscsaba II. vendge lesz jövő vasárnap, 11 órától.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 27. forduló

Mórahalom VSE - Paksi FC II. 1-4 (1-2) Mórahalom, vezette: Bálint Attila (Bornemissza Norbert, Zahorecz Roland). Mórahalom: Halász - Bokányi R., Lászik, Szücs, Zámbó (Mészáros T., 64'), Podonyi (Pócs D., 70'), Magyar, Pócs T., Busa (Várda, 64') Szalma, Crkvenjakov. Edzők: Vojnic-Zelic Sasa és Magyar György. Paks II.: Rácz - Bognár, Fejős (Kiss T., 83'), Szalai, Kesztyűs, Rácz, Bagó, Lenzsér, Vlasics (Györgye, 72'), Kecskés, Pál (Daru - a szünetben). Vezetőedző: Osztermájer Gábor. Gól: Magyar (28') ill. Szalai (3'), Kesztyűs (30', 86', 90+2'). Sárga lap: Daru (76'). Magyar György:

"Egy jó csapattal játszottunk, és a harmadik gólig volt is esélyünk a pontszerzésre. Felnőttünk ma a feladathoz, a végén kockáztattunk, ellenfelünk pedig nem kegyelmezett. A második félidő alapján megérdemelt a paksi siker.."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.