Bulvár

Kerékpáros Iskola Kupát tartottak Szegeden

Kerékpáros Iskola Kupát tartottak Szegeden

2017. április 5., szerda
Kerékpáros Iskola Kupát tartottak Szegeden
dscn3467

Több mint negyven szegedi diák vett részt a Szegedi Rendőrkapitányságon a napokban megrendezett Kerékpáros Iskola Kupa helyi döntőjén.

A verseny célja a kerékpáros közlekedési szabályok elmélyítése, a gyermekek biztonságos közlekedésre nevelése volt. A felsőtagozatos általános iskolás diákok versenyén KRESZ elméleti és kerékpáros ügyességi versenyszámokban mérhették össze tudásukat a fiatalok. A lányoknál a legjobban

Varga Nóra

teljesített, aki a Petőfi Sándor Általános Iskolából érkezett. Második helyen

Hajnal Renáta

végzett, aki a Zrínyi Ilona Általános Iskola diákja. A harmadik helyre szintén a Zrínyi Ilona Általános Iskola tanulója,

Tóth Adrienn

gördült be. A fiúknál a Tisza-parti Általános Iskola diákja,

Kovács Raul

végzett az első helyen. Második, a Zrínyi Ilona Általános Iskola tanulója,

Szabó Levente

lett, harmadik pedig

Volford Tamás

, a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskolából. A nyertesek serleget, könyvet és oklevelet kaptak a szép teljesítményért. A verseny első és második helyezett lány és fiú versenyzője vesz részt a Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntőjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.