Közélet

Fókuszban a bíróság - vándorkiállítás a Szegedi Törvényszéken

Fókuszban a bíróság - vándorkiállítás a Szegedi Törvényszéken

2017. április 19., szerda
Fókuszban a bíróság - vándorkiállítás a Szegedi Törvényszéken

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke 2016-ban is meghirdette az immár hagyományosnak mondható „Fókuszban a bíróság” elnevezésű fotópályázatot, amelynek célja a bírósági épületek újszerű, kreatív módon történő bemutatása. A pályázat amatőr fotográfusok részére került kiírásra és azon – a pályázati feltételek elfogadása mellett - bárki részt vehetett.

A pályázók az alábbi három kategóriában készített képeikkel vehettek részt a megmérettetésen: ügyfélközpontú bíróság (ügyfélcentrumok, ügyfél-tájékoztatók bíróságokon, gyermekmeghallgató szobák, panasznapok), tárgyalóterem és tárgyalótermi berendezések, valamint bírósági műkincsek (egyedi bútorok, festmények, tárgyi emlékek). A Szegedi Törvényszékre érkezett vándorkiállítás keretében a pályázat díjnyertes fotóin túlmenően az egyéb pályaművek is megtekinthetők a Szegedi Törvényszék Szeged, Széchenyi tér 4. szám alatti épületének II. emeleti folyosóján. A törvényszék szeretettel várja a kiállítást megtekinteni vágyó érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.