Sport

Fallabda: új örömöt talált a sportban Hajnal Helga

Fallabda: új örömöt talált a sportban Hajnal Helga

2017. április 27., csütörtök
Fallabda: új örömöt talált a sportban Hajnal Helga
fallabda_bajnoksag015kf

Megvédte bajnoki címét a hétvégi országos bajnokságon a Vidux Tisza Squash SE játékosa, Hajnal Helga, aki számára a fallabda egészen mást jelent, mint korábban.

Hatodik bajnoki címét nyerte a hétvégén a Kenyérgyári úti Squash Clubban lezajlott országos bajnokságon Hajnal Helga. A Vidux Tisza Squash SE játékosára a döntőben tavalyhoz hasonlóan, ismét a klubtársa, Csókási Gabriella várt, ám ezúttal is le tudta őt győzni, így hatodjára lett országos bajnok. "Minden egyes évben nehéz nyerni, a legfontosabb, hogy végig ott tudjak lenni fejben, és koncentráljak. Közben az ellenfelek is nehezítik a dolgom, van pár játékos, akik ellen küzdeni kell, és végig koncentrálva, jó teljesítményt kell nyújtani ahhoz, hogy meg tudjam őket verni. Muszáj volt végig figyelnem, főleg Gabcsi ellen, tudtam, hogy jó játékra lesz szükség ahhoz, hogy le tudjam őt győzni" - mondta el portálunknak Hajnal Helga. Az aranyéremig vezető nehéz út kapcsán kifejtette, mivel nem állt jó helyen a ranglistán a torna előtt, bárhova kerülhetett a sorsoláskor, ez sem könnyítette dolgát. "Már az első nap is volt keményebb meccsem. Nem volt könnyű egyáltalán. Tavaly négy hónapos volt a kislányom az ország bajnokság idején, most élvezem a játékot. A gyerekek mellett az edzés egy kikapcsolódást is jelent, teljesen más így felkészülni, hogy alig várom, hogy edzeni menjek. Minden edzés hatalmas élmény volt. Nekem a magyar bajnokság nem erről a két napról szól, az egész folyamat örömet okozott, a győzelem csak a kiteljesedése ennek az egésznek. Sokat segített nekem Sebők Benedek, aki sokat edzett velem, taktikai tanácsokat is adott. Ő és a férjem voltak azok, akik sokat tudtak segíteni nekem a meccsek közben is. A hazai pálya még egy pluszt jelentett" - fogalmazott a hatszoros bajnok. Hajnal Helga kitért rá, a fallabda hobbinak mondható az életében, az ob pedig minden évben egy célt és egyben örömöt jelent, ami kiteljesíti az életét. A két gyermekével és a férjével kereknek érzi életét, a squash azonban plusz motivációt jelent számára - így az egyéni címe mellett a csapatban szerzett bajnoki címe is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.