Bulvár

A megelőzésről szól a nap a Széchenyi téren + FOTÓK

A megelőzésről szól a nap a Széchenyi téren + FOTÓK

2017. április 21., péntek
A megelőzésről szól a nap a Széchenyi téren + FOTÓK
egy_nap_a_megelozesert008kf

A mindennapi közlekedés apró rizikóira hívta fel a figyelmet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki rendezvénye.

Ügyességi feladatok, interaktív programok és kiállítások formájában ismerkedhettek meg az érdeklődők a közlekedés veszélyeivel és a megelőzés jelentőségével. "A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága számára fontos, hogy a közlekedők minél szélesebb rétegét megszólítsa, ezáltal fel kívánja hívni a figyelmet a mindennapok során rájuk leselkedő veszélyekre, továbbá rávilágít azokra aprónak tűnő rizikófaktorokra, melyeken életek is múlhatnak" - közölték a szervezők. Az „Egy nap a megelőzésért” elnevezésű rendezvény minden korosztály számára kíván változatos programjaival lehetőséget nyújtani egy kellemes nap eltöltéséhez. A rendezvény otthont ad közlekedési ügyességi versenyeknek, bűn- és balesetmegelőzési bemutatóknak, látványos és szórakoztató előadásoknak, veterán jármű bemutatónak, valamint a társszervek (mentők, tűzoltók) technikai eszközeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.