Kultúra

A Balkán legígéretesebb zenekara a Várkertben

A Balkán legígéretesebb zenekara a Várkertben

2017. április 10., hétfő
A Balkán legígéretesebb zenekara a Várkertben
repetitor_2017

Belgrádi garage rock/post-punk trió mutatja be lemezét a Grand Café Várkertben hétfő este, a Repetitor a szegedi shot in the neck társaságában ad koncertet a Wemsical Serbia szervezésében.

Lendületes rockzenétől lesz hangos a Grand Café Várkert hétfő este: 20 órától blues punk, majd garage rock/post punk várja a közönséget.

shot in the neck

Szeged egyik legizgalmasabb zenekara valahol a blues/punk vonalon mozog, élén a Grand nemcsak Magyarországon, de a Dunántúlon is híres munkatársával, Poroszlay Kristóffal. Ha mindig is szeretted a bluest, de utáltad, hogy lassú, vagy csak simán kedveled a tökös, kompromisszummentes tánczenét, biztos tetszeni fog!

Repetitor

A belgrádi Repetitor egy garage rock/post-punk trió, kik két lemezükkel kiváló eredményeket elérve a Balkán egyik legkimagaslóbb színvonalú fiatal bandájává avanzsáltak. Sajátos hangzásviláguk a súlyos rock'n'rolltól a post-punking különféle műfajokat ömleszt egy intenzív, eksztatikus összjátékba, mely többek között a Mudhoney, Šarlo Akrobata, Fugazi, Sonic Youth, Pixies, korai Nirvana, Black Sabbath, illetve Suicide hatásait egyesíti. Számos fesztiválon felléptek Európa-szerte a belgrádi garage-rock színteret képviselve. https://www.youtube.com/watch?v=0KjdbAnipew

Program:

20:00 | Kapunyítás 21:00 | shot in the neck 22:00 | Repetitor (RS) After by Yugo Boss

Belépő:

1000 Ft További információk

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.