Kultúra

Vikingek határok nélkül - Megjelent a Határtalan Régészet legújabb száma

Vikingek határok nélkül - Megjelent a Határtalan Régészet legújabb száma

2017. március 9., csütörtök
Vikingek határok nélkül - Megjelent a Határtalan Régészet legújabb száma
hatartalan_regeszet_vikingek

Vikingek vették át az uralmat a Határtalan Régészet című magazin legújabb száma felett. Számtalan szempontból ismerhetik meg az olvasók a titokzatos viking világot: kiderül, miért kerültek hajók a föld alá, mik is voltak a rúnák, hogyan hajóztak vagy társasoztak a vikingek bő ezer évvel ezelőtt.

A vikingek kalandos, lebilincselő világával találkozhatunk a Határtalan Régészet című magazin frissen megjelent számában. Az újság több szempontból járja körbe a témakört: izgalmas beszámolókat olvashatunk a vikingek hétköznapjairól, vallásáról, utazásairól, kikapcsolódási szokásairól és a velük kapcsolatos tévhitekről is. Az újságból kiderül, miért temetkeztek több mint 20 méter hosszúságú hajókban a viking előkelők, kik voltak a viking testőrség tagjai és hogy milyen érdekességeket rejtettek magukban a vikingek által használt napkövek, napiránytűk. A magazint elolvasva megfejthetjük a rúnáik titkait is, megismerhetjük a vikingek kedvenc társasjátékait, valamint a kultikus sárkányhajóikat. A magazin mindemellett ismét kitekint a régészet témaköréből: az olvasók érdekes részleteket, kulisszatitkokat tudhatnak meg a vikingekkel kapcsolatos televíziós sorozatokról is. A Határtalan Régészet című magazin célja, hogy színes, izgalmas formában mutasson be különböző régészeti témákat a régészet iránt érdeklődőknek. Az újság közérthető módon dolgozza fel a különböző korszakokat, témaköröket, és egyúttal igyekszik kitekinteni a hagyományos régészeti keretek közül. A magazin legújabb száma már elérhető az újságárusoknál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.