Közélet

Több tízezren ünnepelték március 15-én

Több tízezren ünnepelték március 15-én

2017. március 15., szerda
Több tízezren ünnepelték március 15-én
Március 15. - Megemlékezés Nagyszalontán

Rendben véget értek a nemzeti ünnep központi rendezvényei, több tízezren ünnepeltek és emlékeztek együtt az idei március 15-én - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) nemzeti rendezvényszervező főosztálya szerda este az MTI-vel.

Az egész napos készenlét után a nemzeti ünnep biztonságáért felelős Operatív Törzs befejezte munkáját. A testület utolsó jelentése szerint a nap folyamán a rendőrség, a mentők és a katasztrófavédelem munkatársai nem számoltak be rendkívüli eseményekről a központi rendezvények helyszínein. A BKK tájékoztatása szerint napközben a tömegközlekedésben sem volt nagyobb fennakadás, a programok végeztével a főváros valamennyi járatán visszaáll az ünnepnapi menetrend. A központi rendezvényeket szervező HM közleménye szerint összesen több tízezren látogattak ki a reggeli ünnepélyes zászlófelvonásra, a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében megrendezett díszünnepségre és a budai Várban tartott programokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.