Bulvár

Őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik kisteleki ingatlanokba törtek be

Őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik kisteleki ingatlanokba törtek be

2017. március 8., szerda
Őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik kisteleki ingatlanokba törtek be

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik több kisteleki ingatlanba, köztük egy irodaházba törtek be 2016 novemberében - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2016. november 25-e és november 28-a között négy ingatlanba törtek be Kisteleken. A gyanúsítottak a két lakóházból, egy cég telephelyéről, valamint egy irodaházból egyebek mellett több tíz millió forint készpénzt, lőszert és fémlétrákat loptak el. A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 34 és egy 42 éves szegedi férfi gyanúsítható megalapozottan. Őket a Csongrád megyei rendőrök 2017. március 6-án elfogták. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók többek közt készpénzt, ékszereket, órát, valamint a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket foglaltak le. A feltételezett elkövetőkkel szemben jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. A nyomozók őket őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. https://www.youtube.com/watch?v=lL4pZpbJHj8

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.