Sport

Labdarúgás: szoros meccsen maradt alul NB II-es ellenfelével szemben a Csongrád

Labdarúgás: szoros meccsen maradt alul NB II-es ellenfelével szemben a Csongrád

2017. március 22., szerda
Labdarúgás: szoros meccsen maradt alul NB II-es ellenfelével szemben a Csongrád
algyo-csongrad002kf

Kihasználva, hogy soron következő fordulóban szabadnapját tölti a Csongrád TSE, két edzőmeccset is játszik a héten Szűcs Róbert együttese, szerdán a Csákvár ellen gyakoroltak Rácz Dezsőék.

Az NB II-es Csákvárral játszott felkészülési mérkőzést szerdán a megyeegyes Csongrád. A megye élvonali bajnokságának listavezetője hamar hátrányba került Tolna megyei ellenfelével szemben, a vendégek már a negyedik percben megszerezték a vezetést, és határozottabban is kezdtek, mint a csongrádiak, akik az idő teltével egyre jobban felvették a meccs ritmusát. Bár több lehetőségük volt a hazaiaknak az egyenlítésre, de hiába vezethették a kapussal szemben is a labdát, kimaradtak a ziccerek. A fordulás után kiegyenlített meccs zajlott a pályán, mindkét oldalt adódtak lehetőségek, végül a játékrész felénél egy büntetővel duplázta meg előnyét a Csákvár. Ekkor átállt kétcsatáros játékra a Csongrád, aminek a hajrában lett meg az eredménye - az egyenlítésre azonban már nem maradt idő, így 2-1-s vereséget szenvedett másodosztályú ellenfelétől a megyeegy listavezetője. Szűcs Róbert tanítványai szombaton 11 órától a szintén másodosztályú SZEOL SC ellen játszanak edzőmérkőzést.

Felkészülési mérkőzésen

Csongrád TSE - FC Csákvár 1 - 2 (0-2)

Csongrád, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Dobó Zoltán, Szalai Szabolcs István)

Csongrád:

Bíró - Bodor, Mészáros M., Bálint A., Borda, Juhász, Szabó M., Huszka, Budai, Nagy Á., Rácz. Csere: Sarusi-Kis, Kiss I., Hortobágyi, Nagy A., Horváth L., Horváth K.

Vezetőedző:

Szűcs Róbert.

Csákvár:

Dániel - Vincze, Dulló, Lipcsei, Mészáros D., Nyilasi, Vallejos, Hodgyai, Molnár Cs., Lőrincz, Baranyai. Csere: Hegedüs, Oldal. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Csongrádi gól:

Horváth L. Szűcs Róbert:

"Az elején túlzottan tiszteltük a másodosztályú ellenfelünket, majd játékba lendültünk. Az egyenlítés nem sikerült, a szünet után ki-ki meccset játszhattunk. Nagyon hasznos meccset játszottunk, örültem, hogy magasabb szinte is fel bírtunk pörögni. Fejben és játékban is próbáltunk magasabb ritmust hozni, sok ilyen meccsre lenne szükségünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.