Bulvár

Kizárólag élő koncertek a Szegedi Borfesztiválon

Kizárólag élő koncertek a Szegedi Borfesztiválon

2017. március 14., kedd
Kizárólag élő koncertek a Szegedi Borfesztiválon
borfesztival_elso_nap22_gs

10 nap alatt közel 150 fellépő szórakoztatja a XXIII. Szegedi Borfesztivál – Szeged Napja Ünnepségsorozat vendégeit május 12 és 21. között. Az idei rendezvény – a hazai gasztro-események közül elsőként – csakis élő zenekari kísérettel fellépő művészeket vonultat fel, köztük a legendás Bikinivel, a Biebers-szel, a Compact Disco-val és Geszti Péter grandiózus show-jával, mely végigkíséri a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Sztár teljes történetét.

„Az ország legjobb boraihoz és gasztronómiai különlegességeihez csakis csúcsminőségű zenei kínálat dukál” - nyilatkozta

Németh István

, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője, aki hozzátette: „A szakma és a nagyközönség évek óta Magyarország legnagyobb bormustrájaként tartja számon a Szegedi Borfesztivált, éppen ezért, kötelességünknek éreztük, hogy a hazai gasztro-események közül elsőként álljunk ki teljes vállszélességben az élő zene mellett.” A grandiózus vállalásnak köszönhetően 10 napon át, 6 színpadon, 150 fellépő playback és fél-playback-mentesen, egytől-egyig zenekari kísérettel fog koncertet adni. Az idei névsor pedig olyan neveket vonultat fel, mint a Szegeden 5 éve nem koncertezett Bikini, a Compact Disco, a The Biebers, S

zulák Andrea, Feke Pál, Radics Gigi, Gájer Bálint

vagy hazánk első számú a capella formációja, a Fool Moon. A rendezvény-sorozat csúcspontjának számító Dóm Téri Kavalkádon lép fel a nemrégiben a Rapülők fedélzetén visszatért

Geszti Péter

, aki egy, a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Sztár teljes pop-történelmét körbeölelő, grandiózus színpadi show-val készül elkápráztatni a minőségi borok szerelmeseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.