Kultúra

Ismét Szegeden a Magyar Szó

Ismét Szegeden a Magyar Szó

2017. március 17., péntek
Ismét Szegeden a Magyar Szó

Március 21-én, kedden tavaszköszöntő látogatást tesz Szegeden az egyetlen délvidéki magyar napilap szerkesztősége a Millenniumi Kávéházban.

A Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége Szegedi Tagozatának rendezvényén bemutatják a Magyar Szó 2017-es Naptárát, valamint a Menedékben című könyvet, amely az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc délvidéki vonatkozásait foglalja össze. Vendégek:

Varjú Márta

főszerkesztő,

Nagy Magdolna

, a Naptár szerkesztője,

Fodor István

, a Menedékben című könyv szerkesztője,

Léphaft Pál

karikaturista, és

Ótos András

fotoriporter. A 18 órakor kezdődő estet a Dugonics tér 12. alatt található Millenniumi Kávéház rendezvénytermében tartják, levetítik a közönségnek a napilapról szóló rövidfilmet, valamint megtekinthetik a jelenlévő alkotók alkalmi kiállítását is. Közreműködik

Holló László

, az Újvidéki Rádió nyugalmazott műsorvezetője. Az estet

Kisimre Ferenc

publicista vezeti. A rendezvény Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának, és A VMDK tagságának önzetlen szervezőmunkájának segítségével valósulhat meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.