Közélet

Fidesz: Mit akar eltakargatni a hazugságokkal Botka László?

Fidesz: Mit akar eltakargatni a hazugságokkal Botka László?

2017. március 17., péntek
Fidesz: Mit akar eltakargatni a hazugságokkal Botka László?
01_botka_mti

"A Botka-botrány egyre dagad. Botka László hazudott és szeretnénk tudni, hogy mit akar eltakargatni a hazugságokkal" - közölte a Fidesz pénteken.

Botka László

korábban letagadta, hogy az általa vezetett szegedi önkormányzatnak vagy bármely önkormányzati cégnek kapcsolata lett volna a Szeviéppel, de most már bizonyítékok vannak arra, hogy ez hazugság. Egy szegedi önkormányzati tulajdonú cégtől 2008-ban és 2009-ben a Szeviép összesen 6,9 milliárd forintos megbízást kapott és ezen felül a szocialista kormányok is milliárdos megbízásokkal tömték ki a céget, amely végül 11 milliárdot nyelt le és több száz kisvállalkozót tett tönkre. A cég a jelek szerint egyenesen az MSZP-hez volt bekötve. A 2010-es kampány előtt a szocialisták emberei tízmilliós nagyságrendben lapátolták ki a pénzt a cégből. Az MSZP vezetése és Botka László a mai napig nem állt elő hihető magyarázattal, holott Botka és a szocialisták emberei az ügy főszereplői. "Szeretnénk végre tudni, hogy miért hazudott Botka László? Mit akar eltakargatni a hazugságokkal? Mit tud az eltűnt 11 milliárdról? Kinek mi volt a szerepe a Botka-botrányban?" - írja közleményében

Hidvéghi Balázs

, a Fidesz országos kommunikációs igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.