Vélemény

Csúri Ákos a Blogstaron: Lesz-e Botka alfahím?

Csúri Ákos a Blogstaron: Lesz-e Botka alfahím?

2017. március 12., vasárnap
Csúri Ákos a Blogstaron: Lesz-e Botka alfahím?
botka_laszlo_blogstar

Hazugságmantrázásban fut versenyt – kéz a kézben - Botka László szegedi polgármester, bukott szocialista választmányi elnök és önjelölt miniszterelnök-jelölt és a jobbikos alfahír portál. Ízelítő erről a hétről – írja a a Blogstar.hu-n Csúri Ákos.

Alfahír a Kormányinfón csütörtökön.

Jó napot kívánok!

Sarkadi-Illyés Csaba

vagyok az Alfahírtől. Nekem az lenne a kérdésem, hogy igaz-e az a hír, hogy nemrégiben benyújtotta a lemondását a miniszterelnök úrnak?

Lázár János

: Kicsoda? R: Hogy ön a legutóbb, nemrégiben benyújtotta a lemondását a miniszterelnök úrnak. Lázár János: Nem, nem igaz. R: Mert úgy tudjuk és erősítse vagy cáfolja meg, hogy nem akarják önt 2018-ban egyéniben elindítani,

Simonka György

indulna az ön választókerületéből... Lázár János: Az én választókerületemben? R: ... és emiatt nyújtotta be a lemondását. Lázár János: Ez, hogy mondjam, erősen horrorisztikus és szubtrópusi elképzelés lenne, elsősorban a választóim szempontjából. Nem merült fel ez a lehetőség még. A Fidesz elnöksége, úgy hallottam, hogy véleményem, vagy álláspontom megkérdezése nélkül is választókerületi elnöknek jelölt, úgyhogy tervezem, hogy a jövő évi választásokon megmérettetem magam. R: De akkor arról még nincs döntés, hogy indulhat, ugye, egyéniben? Lázár János: De, van már döntés. R: Hivatalos döntés. Lázár János: A választókerületi elnökök személyéről döntött a Fidesz elnöksége. Hogy ez jelent-e képviselő-jelöltséget? Én azt gondolom, az én esetemben jelent. R: Hát akkor nem nyújtotta be lemondását. Lázár János: Simonka Gyuri barátom még nem szólt, hogy Hódmezővásárhelyen szeretne indulni. De félreértés ne essék, ha véletlenül úgy gondolja az a politikai család, amihez tartozom, hogy kicsit pihennem kellene vagy mást kéne csinálnom, akkor nagyon szívesen, bár rengeteg tervem van még. Ha komolyan veszem a kérdését, akkor, ha azt kérdezi, hogy mi a tervem 2018-ra, akkor szeretném, hogyha a Fidesz jelöltje lehetnék a választókerületemben. Ez a terv.

Botka a Szeviép-ügyről.

Bár már napok óta az összes sajtóorgánumban vezető hírként tálalják a Szeviép-ügyet és

Ujhelyi

valamint

Botka

feltételezett érintettségét, a szegedi napilap, a Délmagyarország, hosszú napokig hallgatott róla, majd végre

náluk is megjelent az első hír a Szeviép-ügyről

, ezzel a címmel és felütéssel: MSZP: a Szeviép-ügy a Fideszhez köthető. A tipikus posztkommunista csúsztatásoktól hemzsegő közleményben ezt olvashatjuk: „a Szeviép egy fideszes botránytörténet. A megszűnt cég tulajdonosának üzleti partnere a Fidesz korábbi gazdasági alpolgármestere,

Tímár László

volt. A cég másik vezetője pedig a felszámolás után egy fideszes oligarchának lett a tanácsadója”. Szögezzük le: a Maszop közleményében megnevezett Timár László NEM VOLT ÜZLETI PARTNERE PISTRUI LÁSZLÓNAK. (Nem mellesleg Timár rövid i-vel írja a nevét, nem hosszú, ahogy az MSZP meg a komplett magyar sajtó teszi…). Cégtársak voltak 1995-ben. 1997 őszén Timár kiszállt a cégből. 1998 őszén nyert a Fidesz az önkormányzati választáson Szegeden. Timár gazdasági alpolgármester volt 1998-2002 között. A szegedi önkormányzattal üzleti kapcsolata Timár korábbi cégének ez alatt az idő alatt nem volt. 2002-ben az MSZP nyert. Timár kiszállt a politikából. Ez a Botka-Alfahír csók fertőzi most a médiát. Hazudnak reggel, este, meg délben. De egy dolog még eldöntésre vár.

Simicska Ádám minapi interjúja

után még egyáltalán nem biztos, hogy Botka lesz az alfahím...

Forrás: atlagpolgar.blogstar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.