Egyetem

Az Egészséges Száj Világnapja Szegeden

Az Egészséges Száj Világnapja Szegeden

2017. március 8., szerda
Az Egészséges Száj Világnapja Szegeden
vicsorgas_gyerek_grimasz_fog

Március 20-a az egészséges száj világnapja (World Oral Health Day), idén a Szegedi Tudományegyetem oktatói és hallgatói nagyszabású figyelemfelkeltő mozgalom keretein belül szeretnék felhívni a figyelmet a szájüregi egészség megőrzésének fontosságára.

"Az oktatók és hallgatók a város több pontján fogkrémekkel, szórólapokkal és hasznos tanácsokkal várják az érdeklődőket. Megtudhatjuk tőlük, hogy hogyan óvhatjuk meg hosszútávon fogaink egészségét valamint, miért fontos a szájüregi rák időben történő felismerése" - közölték a szervezők. A program 11-től 13 óráig tart, 4 helyszínen. Az SZTE ÁJTK előtt a "Lófaránál", a Rektori épület előtt a Dugonics téren, az Aradi vértanúk terén, valamint a Széchenyi téren. Ez idő alatt a hallgatók és az oktatók fogkrém és fogkefe mintákat, léggömböt és szórólapot osztogatnak a járókelőknek, valamint tanácsokkal látják el az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.