Közélet

A „Napfény városának” állás lehetőségei

A „Napfény városának” állás lehetőségei

2017. március 20., hétfő
A „Napfény városának” állás lehetőségei
szeged-allas-munka-lehetosegei

Magyarország tele van látnivalóval, így hát érdemes lehet útra kelni mindazoknak, akik még nem jártak sok helyen országon belül. Az összes régió méltán híres valamiről. A Dunántúlon található a Balaton, így ez kiemelt turisztikai célpontnak tekinthető a turisták körében.

Számos várost illet a köznép bizonyos elnevezésekkel. Maradjunk hát egy pillanatra a dunántúli régióban, hiszen a „Balaton fővárosa” címet Siófok képviseli. Rengeteg város van még, amelyet becenévvel illetnek, azonban a cikk most nem a Dunántúlról fog szólni, hanem a Dél-Alföld egyik legkiemelkedőbb városáról. Ha azt mondom Önnek, hogy a Napfény városának” is szokták nevezni, kitalálja, melyik városról lehet szó? Szeged jelentős gazdasági, társadalmi, kulturális, és oktatási központ is egyben. A városba nem csak megérkezni lehet, hanem itthon is érezheti magát az idelátogató. Szeged benne van a „top 3” városban, hiszen Magyarország harmadik legnépesebb városáról van szó. Kulturális központ, mivel rengeteg nevezetesség megtalálható a városban. Ezek közül nézzünk meg párat. A turistáknak érdemes meglátogatni a Városházát, amelynek udvarán nyaranta színes programok várják az idelátogatókat. A Klauzál tér biztosítja a nyugodtságot, és kiegyensúlyozottságot, ahol akár el lehet fogyasztani egy fagylaltot, esetleg egy süteményt. A biztonságérzet az egyik legfontosabb dolog az ember életében. Biztonság alatt nem csak a testi épséget érthetjük, hanem az alapvető biztonságot is, amelybe beletartozik a lakhatás, a megfelelő munkahely megléte, a párkapcsolat, esetleg a család jóléte. Számos lehetőség adódhat a városban, azonban mindent jó helyen kell keresni.

Szeged állás

szempontjából igen gazdag kínálatot tud felmutatni. A szellemi munkák között megtalálható például adminisztrációs munka is. A munkakör betöltéséhez legtöbbször elegendő a középiskolai, vagy OKJ-s végzettség is. (Országos Képzési Jegyzék) Ez az állás leginkább hölgyeknek lehet testhezálló feladat. Az adminisztráció számos feladattal párosulhat. Mielőtt állásra jelentkezik, érdemes minél többet megtudni az adott munkakörről, ugyanis a vállalatoknál bizonyos kompetenciáknak muszáj megfelelni. Melyek lehetnek ezek? Számítógép használat felhasználószintű ismerete, amibe beletartozik az Excel, a Word, a PowerPoint használata. Egyes cégek a monotonitást is elvárják a leendő alkalmazottól, ugyanis az adminisztrációs feladatokhoz ez a fajta tevékenység is párosulhat. Férfiak számára a fizikai munka is adott, amennyiben valakitől távol áll bármiféle szellemi munka. A kereskedelem, és a vendéglátás népszerű ágazatnak minősül a munkavállalók körében. Áruházláncok kereshetnek akár polcfeltöltő pozícióba munkaerőt. Akinek felszolgáló végzettsége van, az a személy a vendéglátásban könnyedén elhelyezkedhet, hiszen Szeged rengeteg vendéglátóegységgel büszkélkedhet. Az idelátogatók folyton folyvást, éttermekbe, kávézókba, bárokba ütközhetnek, amelyek egyszerűen azért kiáltanak, hogy a betérők kóstolják meg a páratlan étel, és italkülönlegességeket. Ehhez a munkához megfelelő állóképesség, valamint pontosság, és precizitás is szükséges. A pontosság azért fontos, mert az alkalmazott pénzzel is bánik, amellyel a nap végén el kell számolni. Az esetleges hiány mindenesetben az alkalmazottat terheli. Ez csak a töredéke annak a munkaerő piaci kínálatnak, amelyet Szeged hordoz magában. Ha a közösségi oldalakon is aktív, akkor a

www.facebook.com/SzegedAllas

oldalt érdemes követnie, mert a legfrissebb álláslehetőségek itt is megjelennek, így a hírfolyamból Ön értesülhet elsőként a legújabb munkaajánlatokról. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.