Sport

Labdarúgás: szűken nyert a főpróbán a SZEOL

Labdarúgás: szűken nyert a főpróbán a SZEOL

2017. február 12., vasárnap
Labdarúgás: szűken nyert a főpróbán a SZEOL
20170212_144520

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a SZEOL SC, amely 1-0-ra verte a szerb III. osztályú FK Backa Szabadka együttesét. A szegediekre jövő héten már másodosztályú bajnoki vár.

A szabadkaiak késlekedése miatt mintegy fél órával az eredetileg kiírt időpontnál később kezdődött el a SZEOL SC utolsó téli felkészülési mérkőzése, ahol a szegediek tiszakécskei edzőtáborukat követően léptek pályára. A SZEOL irányítása mellett folyt a játék az első 45 perc során, a gólra azonban várni kellett, méghozzá egészen az utolsó percekig: a szívósan védekező FK Backa játékát és védelmét nehezen tudta áttörni a SZEOL, amelynek játékosai ugyan többször odakerültek a kapu elé, azonban ott nem tudtak jó megoldást választani. Egy alkalommal a kapufa is megmentette a vendégeket: a szabdkaiak kapusa elnézett egy beadást, amely így a felső lécen csattant. A meccs legvégén azonban

Nikola Maksimovic

tört be a bal oldalról, majd jobbal kilőtte a hosszú sarkot, ezzel eldöntötte a találkozót. Ezzel a SZEOL ha nehezen is, de győzelemmel zárta a téli felkészülését: jövő vasárnap már NB II-es bajnoki vár a csapatra a Cegléd otthonában.

Felkészülési mérkőzésen

SZEOL SC - FK Backa Szabadka 1-0 (0-0)

SZEOL:

Prokop - Ikonomu, Gál, Fehér, Vágó, Lévai, Ferkó, Maksimovic, Tomisic, Nagy R., Péter. Csere: Siska (kapus), Forró, Grünvald, Gajág, Rácz, Mihály, Rádi, Göncző, Kiss R., Buzási.

Vezetőedző:

Zoran Kuntic.

FK Backa:

Tasic - Sili, Stosic, Kis, Bursac, Zoznajic, Premo, Jakovljevic, Vojnic, Pejovic, Matisevic. Csere: Sabo, Doskov, Franciskovic, Temujovic, Stosic, Franciskovic, Nad.

Vezetőedző:

Slobodan Kustudic.

Gól:

Maksimovic. Zoran Kuntic:

"Nem játszottunk jól, nem sikerült jól a főpróbán. Voltak ugyan jó dolgaink, de voltak olyanok is, amik abszolút nem stimmeltek. Ez a fiatal társaság jól focizott ellenünk, figyeltem arra is, hogy pihenjenek a játékosaim. A szünet után sem tudtunk javulni, van még egy hét a bajnoki előtt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.