Sport

Labdarúgás: megnyerte első hazai edzőmeccsét a Szeged-Grosics + FOTÓK

Labdarúgás: megnyerte első hazai edzőmeccsét a Szeged-Grosics + FOTÓK

2017. február 4., szombat
Labdarúgás: megnyerte első hazai edzőmeccsét a Szeged-Grosics + FOTÓK
szeged_2011_szolnok44_gs

A törökországi edzőtáborból hazatérve a Szolnok ellen gyakorolt tovább az NB II tavaszi idényére a Szeged 2011-Grosics Akadémia: Klausz László együttese kapott gól nélküli sikert aratott a Tisza-partiak meccsén.

Szombaton már hazai pályán folytatódott a Szeged 2011-Grosics Akadémia felkészülése, amely a törökországi edzőtábort követően a Szolnok ellen lépett pályára a gyulai Grosics Akadémia műfüves pályáján. Ezúttal is több fiatal kapott szerepet a szegedieknél, amely az első félidőben Andorka Péter találatával szerezte meg a vezetést. A szünet után is kontrolláta a meccset a Szeged-Grosics, ez még két gólban mutatkozott meg: előbb Balogh Gusztáv, majd Molnár János is eredményes volt, miközben Szántai Leventének alig akadt dolga, így magabiztos 3-0-s sikert aratott Klausz László együttese. A Szeged 2011-Grosics Akadémia legközelebb szerdán, a Hódmezővásárhelyi FC ellen lép pályára.

Felkészülési mérkőzésen

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Szolnoki MÁV FC 3-0 (1-0)

Gyula, Grosics Akadémia, műfű.

Szeged-Grosics az I. félidőben:

Szántai - Tóth G., Farkas, Jagodics, Kasuba, Zabari, Király, Germán, Andorka, Zádori.

II. félidő:

Szántai - Tóth G., Mészáros, Achim, Kasuba, Pászka, Farkas, Molnár J., Geiger, Zádori, Balogh G.

Vezetőedző:

Klausz László.

Gól:

Andorka, Balogh G., Molnár J. Klausz László:

"Sokkal színvonalasabb meccseket játszottunk Törökországban első osztályú csapatok ellen. Közepes színvonalú meccsen sikerült nyernünk, a Szolnoknak nem igazán sikerült helyzetet kialakítania, örülök győzelmünknek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.