Sport

Labdarúgás: egygólos mérkőzésen győzte le a Szeged-Grosics a HFC-t

Labdarúgás: egygólos mérkőzésen győzte le a Szeged-Grosics a HFC-t

2017. február 8., szerda
Labdarúgás: egygólos mérkőzésen győzte le a Szeged-Grosics a HFC-t
foci_labdarugas_labda_jatek_kf

A második félidőben pályára lépő Balogh Gusztáv gólja döntött Hódmezővásárhelyen.

Nincs megállás, a Csongrád megyei csapatok továbbra is nagy erőkkel készülnek az egyre rohamosabban közelgő tavaszi nyitányra. Ezúttal az NB III Közép csoportjában szereplő Hódmezővásárhelyi FC fogadta az NB II-es Szeged 2011-Grosics Akadémiát Hódmezővásárhelyen.

Klausz László

együttese múlt héten tért haza tíznapos törökországi edzőtáborából és már itthon is lejátszott egy felkészülési mérkőzést, ahol a Szolnokot sikerült legyőznie, ráadásul kapott gól nélkül. A HFC legutóbb a Budaörs ellen ikszelt idegenben. Az első félidőben nem sikerült a csapatoknak feltörnie az ellenfél védelmét, nem mutatkozott meg az osztálykülönbség a felek között. A második félidőben aztán már több lehetőséget dolgozott ki a Szeged-2011 és

Balogh Gusztáv

góljával végül a győzelmet is megszerezte.

Klausz László

együttese legközelebb a Politechnica Temesvárral találkozik a felkészülés jegyében, míg a HFC az Ásotthalom elleni mérkőzéssel hangol az NB III-as szezon tavaszi rajtjára.

Hódmezővásárhelyi FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia (0-0) 0-1

Hódmezővásárhely, műfű.

Hódmezővásárhely:

Bordás – Kormányos, Kökény, Tóth, Mezei, Huszár, Tóth A., Horváth, Máté, Végh, Szarvas. Csere: Szabó M., Tóth J., Pataki, Darida, Fátyol, Szabó D., Oravecz.

Vezetőedző:

Major László.

Szeged 2011:

Szemerédi – Farkas, Tóth G., Mészáros, Pászka, Achim, Király, Germán, Andorka, Zádori, Jagodics. Csere: Coroian, Balogh G., Kasuba, Zabari, Farkas, Molnár J.

Vezetőedző:

Kalusz László.

Gól:

Balogh G. Major László:

„Összességében azt mondhatom, hogy helyt állt a csapatom, az első félidőben rendben voltunk, a második félidőben már többet birtokolta a labdát az NB II-es csapat, de nincs miért szégyenkeznünk.”

Klausz László:

„Ismételten műfüves pályán kellett játszanunk, a találkozó tökéletesen szolgálta a felkészülésünket. A második félidőben jobb játékot produkáltunk, sikerült négy-öt helyzetet kialakítanunk, azonban csak az egyiket tudtuk gólra váltani.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.