Sport

Kosárlabda: a listavezetőtől érkezik kölcsönjátékos a Szedeákhoz

Kosárlabda: a listavezetőtől érkezik kölcsönjátékos a Szedeákhoz

2017. február 23., csütörtök
Kosárlabda: a listavezetőtől érkezik kölcsönjátékos a Szedeákhoz
filipovics_marko

Filipovics Márkó tavasszal a Szedeáknál játszik kölcsönben, a sérüléséből felépülő bedobó ezzel együtt két évvel meghosszabbította szerződését az Albánál.

A térdműtétje után újra teljes értékű edzésmunkát végző

Filipovics Márkó

szerződését két évvel meghosszabbította az Alba Fehérvár, a játékos mégis Szegeden játszik tavasszal, ahová kölcsönadta őt a listavezető - írja a

bb1.hu

. Filipovics az Alba honlapján közölt

nyilatkozatban

elmondta, a több játéklehetőség reményében megy három hónapra a Szedeákhoz. "Örülök, hogy sikerült újabb két évben megállapodnunk az Alba vezetőivel, valamint annak is, hogy hozzájárultak a kölcsönadásomhoz. A szegediek kerestek, én pedig igent mondtam. Jó lehetőségnek gondolom az SZTE-nél töltendő hónapokat, a több játéklehetőség reményében folytatom náluk a tavasszal. Kimozdulok a jelenlegi komfortzónámból, biztosra veszem, hogy előrelépek az elkövetkező időszakban. A tavalyi szezonban öt perc volt az átlagom meccsenként, az idei bajnokságban a sérülésemig 12 perc, ám ennél is jóval többet szeretnék. A sérülésem után immár teljes értékű edzésmunkát végezhetek, a csongrádiak egyértelműen alapemberként vesznek számításba" - mondta többek között Filipovics Márkó, aki a hétvégi, MAFC elleni meccsen még nem lép pályára a szegedieknél.

Simon Balázs

, az Alba sportigazgatója úgy nyilatkozott, örülnek, hogy a fiatal magasbedobó elkötelezte magát Fehérváron, számolnak vele hosszú távon, a tavaszi, szegedi szereplés pedig reményeik szerint hozzájárul, hogy Filipovics a hazai mezőnyben meghatározó játékossá válhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.