Sport

Kézilabda: húszgólos sikert aratott a Vác felett a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: húszgólos sikert aratott a Vác felett a MOL-Pick Szeged

2017. február 28., kedd
Kézilabda: húszgólos sikert aratott a Vác felett a MOL-Pick Szeged
pick-vac015kf

Góllal mutatkozott be a MOL-Pick Szeged új kapusa, Uhr Kastelic a Vác elleni keddi bajnokin, amelyet roppant simán húzott be Juan Carlos Pastor együttese.

Először állt a MOL-Pick Szeged kapujában a Maribortól kölcsönvett Uhr Kastelic: a szlovén kapus rögtön egy védéssel nyitott a Vác ellen. Bő tíz percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd Jonas Källman és Sandro Obranovic góljaival először alakult ki kétgólos különbség a meccsen. (7-5) A szünetre ötgólos előnyt építettek ki Juan Carlos Pastor tanítványai, majd a fordulás után öt perc elteltével már megvolt a duplája is. (22-12) A Vác egyre nehezebben tudta tartani a lépést a Pick-el, így egyre nőtt a különbség - a vége Zubai Szabolcs találatával a húszgólos siker lett, így magabiztos sikerrel hangolt a szombati, Zágráb elleni mérkőzésre a Szeged.

Férfi kézilabda NB I, 18. forduló

MOL-Pick Szeged - Váci KSE 39-19 (17-12)

Szeged, újszegedi sportcsarnok. Vezette: Tomecskó-Hunyadi Tamás, Unyatinszki Tamás.

MOL-Pick Szeged:

Kastelic 1 - Sostaric 6/1, Petrus, Bánhidi 2, Källman 2, Bodó 10, Obranovic 1. Csere: Sierra (kapus), Balogh 5/1, Sunajko 4, Pedro 3/1, Zubai 1, Buntic, Skube 4/4, Blazevic.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Vác:

Vitáris - Vasic, Stanojevic 2, Lendvay 3, Topic 3, Koller 2, Popovic 2/2.

Csere:

Drissi (kapus), Tyiskov 1, Ménfői 2/2, Chychykalo 3, Czene 1.

Vezetőedző:

Gúnya Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.