Közélet

Jótékonysági bálon gyűjtöttek az algyői diákoknak + FOTÓK

Jótékonysági bálon gyűjtöttek az algyői diákoknak + FOTÓK

2017. február 13., hétfő
Jótékonysági bálon gyűjtöttek az algyői diákoknak + FOTÓK
algyo_jotekonysagi_bal56_gs

Február 11-én, szombaton rendezték meg az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola életében nagy eseménynek számító Alapítványi Bált, a szülők és pedagógusok szervezésében megvalósuló rendezvénynek már 19 éves hagyomány van.

A bál fénypontját a végzős diákok keringője jelentette, melyet még meghatóbbá tett az, hogy a diákok a szüleikkel is táncolnak. Ebben az évben az est mottója az „Álom és valóság” volt, így a bál műsora is ennek megfelelően varázslatos körülmények között zajlott. A nyitótáncot az iskola diákjainak produkciói követték, emellett fellépett a Zsibongó néptáncegyüttes is. A színvonalas műsor után vacsora és báli mulatság várta a több mint 500 résztvevőt. A bál célja a közös együttléten és szórakozáson kívül, az iskola alapítványának támogatása. Az itt összegyűlt pénzösszeget az alapítvány kuratóriuma a diákok programjainak támogatására fordítja. Kirándulások költségeinek, jutalmaknak, belépőjegyeknek a finanszírozásával segítik az iskolában folyó nevelő-oktató munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.