Sport

Tollaslabda: bajnok lett a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE

Tollaslabda: bajnok lett a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE

2017. február 3., péntek
Tollaslabda: bajnok lett a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE
tisza_tollas_squash

Osztályozón vívhatja ki az élvonalba jutást a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE, amely megnyerte az OB II-s csapatbajnokságot.

A hétvégén rendezték meg a tollaslabdázók OB II-es csapatbajnokságának második fordulóját. A fiatal Goodwill Pharma Tisza Tollas SE jó eséllyel érkezett Hajdúszoboszlóra: az első fordulóban három magabiztos győzelmet aratott a szegedi csapat, így már csak arra kellett vigyázni, hogy megtartsák az előnyüket. Mindenki bőségesen kapott játéklehetőséget, és éltek is ezzel. Bozsogi Anna és Pápai Bálint 14 évesen ragyogó győzelmeket aratott, Bálint Máté pedig érett játékkal győzött le mindenkit. Az „öregek”, a 16 éves Sándorházi Vivien és a 17 éves Pápai Balázs esélyt sem hagyott ellenfeleinek. A sikerhez Káity Sára, Piliszky András és négyéves kihagyás után Bálint Rebeka is hozzátette a magáét, így durranhatott a pezsgő, mert veretlenül, a bajnokság során mindössze négy egyéni mérkőzést veszítve a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE megnyerte a másodosztályt, és február 19-én – remélhetőleg Szegeden – osztályozón vívhatja ki az első osztályba jutást. A csapat edzője Didi Purwanto és Dian Ayu Mayasari.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.