Bulvár

Vádemelési javaslat a vásárhelyi tűzijátékozókkal szemben

Vádemelési javaslat a vásárhelyi tűzijátékozókkal szemben

2017. január 9., hétfő
Vádemelési javaslat a vásárhelyi tűzijátékozókkal szemben
robbanas_tuzijatek_talicska

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vádemelést javasol három férfi ellen, akik tűzijátékot robbantottak egy ház ablakában - írja a police.hu.

A gyanú szerint 2016. november 5-én a feltételezett elkövetők egyikük gyermekének a születését ünnepelték, majd 21 óra körül úgy döntöttek, hogy egy lakóház ablakában tűzijátékot robbantanak. Az esetről a ház tulajdonosa bejelentést tett a rendőrségen. Az egyenruhások 3 órán belül elfogták a három helybéli férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. A bűncselekmény elkövetését mindannyian elismerték, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.