Kultúra

Újévi koncertet rendeznek szombaton Bordányban

Újévi koncertet rendeznek szombaton Bordányban

2017. január 2., hétfő
Újévi koncertet rendeznek szombaton Bordányban
ujevi_koncert_bordany

A Bordányi Faluház több más környékbeli településhez hasonlóan az évkezdet kapcsán újévi koncertet szervez - közölte Kiss-Patik Péter, a nagyközség alpolgármestere.

A január 7-én, szombaton 18 órától megrendezendő eseményre várnak minden bordányi családot, civil szervezetek tagjait, képviselőket, intézményvezetőket, vállalkozókat és minden olyan támogatót, aki sokat tesz a település fejlődéséért, szívén viseli Bordány sorsát. A műsort 2017-ben is, immár ötödik éve a Mórahalmi Fúvószenekar adja majd. Az idei évben „Ajándék” hangversennyel készülnek, azaz olyan művekkel amiket ajándékba kaptak az évek folyamán hazai és külföldi zenekaroktól. A rendezvényen Bordány Nagyközség Önkormányzata újévi koccintásra is várja a település minden lakóját, a várhatóan remek hangulatú koncert kiválóan megalapozhatja az évkezdetet, így a szervezők reményei szerint ismét egy sikeres, program gazdag évet. Az újévi koncert ingyenes, szeretettel várnak mindenkit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.