Közélet

Toborzás a Magyar Honvédségnél

Toborzás a Magyar Honvédségnél

2017. január 12., csütörtök
Toborzás a Magyar Honvédségnél
vasarhely_honved_gyakorlat002

Országszerte várja a katonának jelentkezőket a Magyar Honvédség (MH), több helyen nyílt napokat tartanak, csütörtökön Szentendrén fogadják a katonai pálya iránt érdeklődőket.

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság Facebook-oldalán is közzétette hirdetését "Katonára mindig szükség van!" címmel. A Magyar Honvédséghez csatlakozóknak rendszeres jövedelmet, kiszámítható, biztos jövőt, béren kívüli juttatásokat valamint "változatos, kalandos" életet ígérnek. Részletes információk a parancsnokság

honlapján

, valamint

Facebook-oldalán

találhatók. Személyes tájékozódásra a lakóhelyhez legközelebbi toborzóirodában van lehetőség: Budapesten a XII. és a XIII. kerületben, valamint az ország összes megyéjében. Ezek pontos elérhetőségei megtalálhatók

ITT

. Mindemellett a következő napokban több helyen nyílt napokat is tartanak a katonai pálya iránt érdeklődőknek. Csütörtökön a szentendrei Altiszti Akadémián lehet tájékozódni a kétéves OKJ-s altisztképzésről. Pénteken Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző karának képzéseit népszerűsítik, míg Szolnokon, az Altiszti Akadémia Repülő Altiszti Oktatási Osztályán lehet többet megtudni az ott folyó munkáról. Jövő szerdán a Veszprém Megyei Honvédelmi Pályaválasztási Napon várják az érdeklődőket a katonák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.