Közélet

Több határrendész betegedett meg egyszerre

Több határrendész betegedett meg egyszerre

2017. január 3., kedd
Több határrendész betegedett meg egyszerre

Kedd délutánig 61, a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség területén szolgálatot teljesítő rendőr szorult kezelésre akut gyomor-bélrendszeri panaszok miatt - tájékoztatta a rendőrség vezető főorvosa az MTI-t.

Lódi-Sipos Edina

közölte: az első betegeket hétfő este az orvosi ügyeleten, illetve a kiskunhalasi kórházban látták el. A többiek kedden jelentettek beteget. Mindannyian hányingerre, hasmenésre, hasi fájdalomra, hidegrázásra panaszkodtak. Állapotuk kielégítő, senki nem szorult kórházi ellátásra - fűzte hozzá. A betegség kialakulásának okát a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal népegészségügyi főosztályának közreműködésével vizsgálják. Az eljárás során laboratóriumi vizsgálatokat is végeznek, ezek eredménye későbbre várható - mondta a főorvos. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a szolgálatból kieső rendőrök helyettesítése megoldott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.