Bulvár

Tizenhét kiló marihuánát találtak Röszkén

Tizenhét kiló marihuánát találtak Röszkén

2017. január 12., csütörtök
Tizenhét kiló marihuánát találtak Röszkén
marihuana_cannabis_kannabisz_kender

Mintegy 17 kilogramm marihuánát találtak két macedón férfi gépkocsijában elrejtve Röszkén, a gyanúsítottak ellen kábítószer-birtoklás bűntette miatt indult eljárás - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a férfiak január 5-én jelentkeztek belépésre a röszkei közúti határátkelőhelyen. A pénzügyőrök a jármű átvizsgálásakor az első ülések előtti padlózatba rejtve 21 csomagban összesen 16 963 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket - az előzetes szakértői vélemény szerint marihuánát - találtak. A drogszállítmány hatóanyag-tartama feltehetően meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 34 millió forint. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.