Közélet

Rajzpályázatot hirdetnek a Bohócdoktorok

Rajzpályázatot hirdetnek a Bohócdoktorok

2017. január 10., kedd
Rajzpályázatot hirdetnek a Bohócdoktorok
karitacio-rajzpalyazat-bohocdoktor-2017

A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor programja az “Én Bohócdoktorom” címmel alkotói pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy az ifjúság körében az egészséges életmódot és a pozitív gondolkodást népszerűsítse.

A pályázók a gyógyítás, betegség, gyógyulás, optimizmus témájában mutathatják be alkotásaik révén ötleteiket és gondolataikat, megjelenítve a pályázatban a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai segítségnyújtásának fontosságát. Az alkotói pályázat teljes kiírása és az eredménye a

Karitáció Alapítvány hivatalos oldalán

érhető el. A pályázaton rajzzal és festéssel lehet indulni. Stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs, A4/A3-as méretű beadvány az ideális méret. A pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályamű címét. A beérkezett művek 8 év alatti (óvodás - kisiskolás), 8-14 éves kor közötti (iskolás), 14 év feletti (fiatal / felnőtt) életkori kategóriába kerülnek besorolásra. Az elkészített pályázati anyagok postára adási határideje: 2017. február 20. Egy borítékban több pályázó pályaműve együtt is beküldhető. A pályaművek kötelező melléklete egy, a pályázatot beküldő nevére és címére megcímzett, bélyeggel ellátott, A4-es méretű válaszboríték, ebben fog választ kapni a pályázat beküldője - csoportos beküldés esetén elég egy borítékot küldeni.

Beküldési cím:

Karitáció Alapítvány "Bohócdoktor Rajzpályázat 2017", 6725 Szeged, Kálvária tér 31. A pályázat eredményhirdetés 2017. március 10-én lesz. A pályázat kapcsán a zsűri értékelése mellett lesz internetes szavazás is 2017. február és május között. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői értékes díjakat (tábla pc-t, könyvet, ajándék utalványokat, egyéb értékes - kreatív díjakat) kapnak. A díjazásban részesülő pályázók oktatási intézményei, illetve pedagógusai között értékes különdíjakat osztanak ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.