Sport

Kosárlabda: a Szedeák elleni vereség után lemondott a Szolnok vezetőedzője

Kosárlabda: a Szedeák elleni vereség után lemondott a Szolnok vezetőedzője

2017. január 8., vasárnap
Kosárlabda: a Szedeák elleni vereség után lemondott a Szolnok vezetőedzője
szedeak_szolnok22_gs

A Szegeden elszenvedett hosszabbításos vereség után benyújtotta lemondását Sztojan Ivkovics, a címvédő Szolnoki Olaj vezetőedzője.

Ahogy arról

beszámoltunk

, óriási csatában 98-97-re győzte le hosszabbítás után a Szedeák a Szolnokot, amivel veszélybe került a bajnoki címvédő kupaindulása is. A csapat vezetőedzője,

Sztojan Ivkovics

az újabb vereség után benyújtotta a lemondását, amit a klubvezetés elfogadott - írja a

BB1.hu

. "A Szeged elleni vereséget követően a klubvezetés elfogadta Sztojan Ivkovics lemondását - mondta

Tóth Zoltán

, a Szolnoki Olaj KK ügyvezetője a BB1.hu-nak. Egyben felkérte az eddig az utánpótlás szakágban dolgozó

Kmézics Zoránt

a csapat felkészítésére, és az elkövetkezendő feladatok megoldására. További személyi változások is várhatók a csapatnál,

James Kinney

szerződésbontását kezdeményezi a klub, a további változásokról pedig az új stáb fog dönteni. A korábbi vezetőedző, Sztojan Ivkovics pedig a következőképpen nyilatkozott a távozásáról: "Huszonöt év játékos- és edzői múlt után jött el ez a pillanat Magyarországon, hogy lemondtam" - mondta Sztojan Ivkovics a BB1.hu-nak. "Nem gondoltam, hogy ennyi sikeres év után most bekövetkezik ez. Minden lehetőségem megvolt, hogy összerakjak egy jó csapatot, minden támogatást megkaptam a vezetőségtől is. Köszönöm nekik ezt. Több mint egy évtizedet töltöttem Szolnokon, ezalatt az idő alatt nagyon sok jót kaptam a klubtól. Sajnálom, hogy így sikerült ez az év. A játékosok kiválasztása ugyanúgy az én felelősségem volt, mint eddig bármelyik korábbi edzőé. Kiderült, hogy abszolút mellényúltam. Sok sikert kívánok az utódomnak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.