Bulvár

Jóga- és fitneszruhákkal bővült a Tchibo webáruház kínálata

Jóga- és fitneszruhákkal bővült a Tchibo webáruház kínálata

2017. január 11., szerda
Jóga- és fitneszruhákkal bővült a Tchibo webáruház kínálata
02-joganadrag

Adjunk bele mindent! A sport szerelmesei, el- és újrakezdői most kedvükre válogathatnak a limitált készlet erejéig a Tchibo webáruház legújabb fitnesz- és jóga kollekciójában.

számtalan kiváló minőségű sportruházat és praktikus kiegészítő közül rendelhetjük meg egy gombnyomással azokat, amelyek még hiányoznak, hogy magasabb fordulatszámon és minőségileg is hódolhassunk a mozgásnak. Ne késlekedjünk, a kínálat ugyanis csupán limitált szériában és ideig érhető el. Kiemelünk néhány kivételes darabot!

01-sportfelso

Ez a divatos sport felső

bármilyen edzéshez tökéletes! A Lenzing Viscose®-t tartalmazó anyag kellemesen puha tapintással kényezteti viselőjét. Ez a felső tökéletes választás olyan hölgyek számára, akik edzés közben is csinosak szeretnének lenni. Megcsomózva vagy anélkül is viselhető, az aszimmetrikus szabás különleges megjelenést biztosít.

02-joganadrag

Figyeljünk arra is, hogy a jógaruházatunk megfelelően illeszkedjen és kellően szabad mozgást tegyen lehetővé. Ez a puha

biopamut-sztreccs anyagból készült jóganadrág

eleget tesz ezeknek a követelményeknek, sőt, még formatartó is. Tökéletes: a széles, dupla, gumis, megkötővel és berakott hajtásokkal ellátott derékrész nem szorít, és nem csúszik le. A nadrág két bevágott zsebbel rendelkezik, alsó szegélye pedig sarokra húzható kialakítással készült, ezért lábszárvédőként is viselhető.

03-sportmelltarto

Akár jóga, akár könnyű torna -

ez a kifordítható sport bustier melltartó

különböző kötött részeivel biztosít optimális tartást, minden mozdulathoz igazodik, közben pedig alig érezhető. A TACTEL® szálaknak köszönhetően bőrbarát, strapabíró és lélegző. A melltartó varrás nélküli kidolgozással, széles mell alatti zárórésszel, széles pántokkal, valamint birkózó fazonú hátrésszel készült. Kétrétegű kidolgozású, tökéletesen áll és nem korlátoz a szabad mozgásban. 1 bustier melltartó - 2 különböző viselet: a kényelmes sportmelltartót kénye-kedve szerint forgathatja, egy kék és egy türkizszínű oldallal rendelkezik. Annyira meg fogjuk szeretni, hogy mindenhová ezt visszük majd:

ez a sporttáska jóga- és fitneszmatrac

rögzítésére szolgáló, állítható bőségű tartópántokkal, nagyméretű cipzáras főrekesszel és számos praktikus rekesszel rendelkezik a sportruhák, cipő, kulacs és egyéb kiegészítők számára: cipzáras oldaltáska pl. cipőhöz, hálós oldalzseb pl. a kulacsnak, cipzáras belső zseb. A táska külső anyaga nem csak víztaszító, hanem könnyű és erős is. Alja könnyen párnázott. A sporttáska két hordozófüllel vagy a csúszásgátló párnázattal ellátott, állítható hosszúságú, levehető vállpánttal hordható.

04-sporttaska

Érdemes megnézni a

fehérneműket

és a

gyerekruhákat

is, de kaphatók a

Tchibo-nál még bútorok

is. (x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.