Közélet

Járatoptimalizálás miatt változott a hulladékszállítás időpontja

Járatoptimalizálás miatt változott a hulladékszállítás időpontja

2017. január 3., kedd
Járatoptimalizálás miatt változott a hulladékszállítás időpontja
szemetszallitas01_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. január 1-től a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátása érdekében üzembe helyezte a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0004 azonosítószámú projekt keretein belül beszerzett hulladékszállító tehergépjárműveit. A hulladékszállító gépjárművek használatba vétele mellett azok megfelelő kapacitáskihasználtságának biztosítása érdekében elvégezték a járatok optimalizálását is, ami szükség szerint a hulladékszállítás rend megváltozását vonja maga után.

A hulladékszállítási nap nem változott az új évben, viszont az edények ürítése a járatoptimalizálás elvégzésére tekintettel – az ingatlanának elhelyezkedése szerint – a megszokott időponttól eltérhet. “A fentiekre tekintettel ezúton kérjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a zökkenőmentes hulladékszállítás érdekében a megszokott napokon helyezzék ki hulladéktároló edényeket az ingatlan előtti útszakaszra, délelőtti szállítási rend szerint legkésőbb reggel 5:30-ig, délutáni hulladékszállítási rend szerint 10 óráig” – közölte a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.