Közélet

Ingyenes angolnyelv-órák a Csongor téri Közösségi Házban

Ingyenes angolnyelv-órák a Csongor téri Közösségi Házban

2017. január 13., péntek
Ingyenes angolnyelv-órák a Csongor téri Közösségi Házban
angol_nyelvora_csongor_ter

2017-ben is folytatódnak az ingyenes angolórák a Csongor téri Közösségi Házban. A nagy érdeklődésre való tekintettel kezdő és haladó csoportokban folyik a tanítás.

Szerdánként 9.30-tól a haladóknak, csütörtökönként szintén 9.30-tól a kezdőknek indít ingyenes angolórákat a Csongor téri Közösségi Ház. "Nem is gondolnánk, hány család ütközik nyelvi nehézségbe akkor, amikor a gyermeke külföldön próbál szerencsét, esetleg családot is ott alapít, s a velük hazatérő házastárs, unoka nem beszéli a magyar nyelvet. A tanfolyamon olyan nyelvi alapokat sajátítanak el az érdeklődők, melyek az alapvető kommunikációhoz szükségesek"- mondta el portálunknak

Kothencz János

, az ingyenes angolnyelv-órák programjának életre hívója. Az érdeklődőket arra kérik, hogy mindenképp telefonon jelentkezzenek be a 06/30-959-1130-as telefonszámon, ahol bővebb információt kaphatnak az angolórákról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.