Közélet

Gyűjtés indul a gyálaréti gázrobbanás áldozataiért

Gyűjtés indul a gyálaréti gázrobbanás áldozataiért

2017. január 18., szerda
Gyűjtés indul a gyálaréti gázrobbanás áldozataiért

A Barack utcai gázrobbanás sajnos emberéletet is követelt. Gyálarét önkormányzati képviselője a helyi civilekkel összefogva segítséget kíván nyújtani a túlélő családtagok számára.

A SZEGEDma.hu is beszámolt róla,

január 8-án öten súlyosan megsérültek, amikor felrobbant egy turistagázpalack egy szeged-gyálaréti családi házban. Az épületben három felnőtt és két gyerek tartózkodott. Mindannyian másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedtek. Azóta sajnos a legsúlyosabb sérült, az édesapa elhunyt. Gyálarét önkormányzati képviselője most a helyi civilekkel összefogva gyűjtést indít az életben maradottak megsegítésére. "Gyálaréten a Barack utcában súlyos tragédia érte a Domonkos családot. Az emberéletet is követelő gázrobbanás részletei a sajtóból jól ismertek, most a gyors segítségnyújtáson, a szolidaritáson a sor.

Nógrádi Tibor

, a körzet önkormányzat képviselője a Gyálaréti Civil Összefogás Közhasznú Egyesülettel közösen gyűjtést szervez a túlélő családtagok számára a legszükségesebb költségek fedezésére. Segítséget az egyesület bankszámlájára történő utalással lehet nyújtani. Bankszámlaszám: a Gyálaréti Civil Összefogás Közhasznú Egyesület 56900068-10626313 számú számla. Kérjük, a megjegyzés rovatba a „Domonkos családért” mondatot szíveskedjenek feltüntetni. A gyűjtés 2017. február 28-ig tart, a legkisebb adomány is sokat számít" - áll Nógrádi Tibor portálunkhoz eljuttatott közleményében. Maga a körzet önkormányzati képviselője 100 ezer forint átutalásával indítja az akciót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.