Kultúra

Filmsorozat része lesz az Emlékpont

Filmsorozat része lesz az Emlékpont

2017. január 10., kedd
Filmsorozat része lesz az Emlékpont
_0109_Film_0007

Az 56-os Emlékbizottság pályázatán nyert forrásból készít húszrészes kisfilm-sorozatot a fővárosi Tiszapart Média Kft., amelynek egyik epizódja a hódmezővásárhelyi Emlékpontot mutatja be.

A stáb hétfőn készítette el az intézmény vezetőjével,

Dr. Miklós Péterrel

, valamint a közgyűjtemény történészeivel,

Nagy Gyöngyivel

és

Zeman Ferenccel

az interjúkat, amelyben bemutatják az Emlékpont történetét, munkáját a város oktatási, kulturális és történeti feladataiban, továbbá szó esett a rendezvénysorozatról és kiadványokról, amelyeket a közgyűjtemény az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulójára állított össze. A stábot vezető szerkesztő,

Pásztor Péter

kijelentette: különlegesnek tartja az Emlékpontot, amely nemcsak bemutatja, de átélhetővé is teszi az 1945 és 1990 közötti éveket, s mint kijelentette, a forgatócsoportra leginkább az alagsorban lévő „Erőszak terem” gyakorolta a legnagyobb hatást. A tervek szerint a sorozat ötperces epizódjai a közmédiában kerülnek majd sugárzásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.