Bulvár

Az egész ország kereste Zeuszt, szerdán megtalálták (FRISSÍTVE)

Az egész ország kereste Zeuszt, szerdán megtalálták (FRISSÍTVE)

2017. január 19., csütörtök
Az egész ország kereste Zeuszt, szerdán megtalálták (FRISSÍTVE)
zeusz_parduckameleon01_gs

Az aktív Facebook-közösség és a rendőrség munkájának köszönhetően szerda délutánra Zeusz, a párduckaméleon végre visszatérhetett a szegedi állatkereskedésbe.

Nem túlzás azt állítani, hogy az egész ország kereste Zeuszt

miután hírportálunk megírta

: ismeretlenek január 13-án ellopták a Trópus díszállat-kereskedésből.

Széll Tibortól

, a kereskedés tulajdonosától megtudtuk, aktív Facebook-közösségüknek és a párduckaméleonról szóló híreknek köszönhetően nyitott szemmel jártak a szegediek, egy Vértó környékbeli lakos jelezte, látta Zeuszt a garázssorban élő hajléktalanoknál. A tulajdonos szerint a sors keze játszott közre abban, hogy a rendőrök éppen az üzletükben voltak, amikor a Vértói lakos telefonált Zeusszal kapcsolatban. A rendőrök a helyszínre érve megtalálták a 70 ezer forint értékű kaméleont, akit egy pici terráriumban tartottak, s csupán egy egyszerű lámpával melegítettek. Ha még néhány napig így tartották volna, Zeusz biztosan elpusztult. Széll Tibor köszöni a szegedieknek és a rendőrségnek a gyors és hatékony munkát. Zeusz még egy kicsit félénk, de a gondozóját megismeri, akutális színe alapján jól érzi magát. "Nagyon köszönjük a segítséget tényleg mindenkinek, és az együttérzést, nagyon jól esett, és kiderült ismét, a közösségi médiának micsoda ereje van, és tényleg rengeteg segítőkész és állatbarát ember van, és ez nagyszerű!" -

hálálkodnak a dolgozók

.

Szegedi nő ellen indult eljárás

Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy szegedi nő ellen, aki egy állatkereskedésből ellopott egy kaméleont. Az állat tulajdonosa január 16-án tett feljelentést a rendőrségen, hogy a díszállat-kereskedésből egy ismeretlen nő ellopta Zeuszt, a párduckaméleont. A rendőrség a bejelentéstől számított 48 órán belül megállapította a feltételezett elkövető kilétét. A nő előállítását követően, az egyenruhások az állatot is megtalálták, melyet visszaadtak tulajdonosának. A 44 éves nő elismerte a bűncselekmény elkövetését.

H. Sándorné

ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az asszonyt a rendőrség több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítja. A nőt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.