Közélet

Több vendég várható a szállodákban karácsonykor

Több vendég várható a szállodákban karácsonykor

2016. december 12., hétfő
Több vendég várható a szállodákban karácsonykor

Folytatódik az évek óta tartó tendencia, karácsonykor az idén is több vendég lesz a hazai szállodákban - közölte Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

A szakember elmondta, Budapesten elsősorban külföldi vendégek, vidéken pedig főként magyarok töltik az ünnepeket.

Niklai Ákos

szerint Magyarországon olyan hotelek - például gyógy-, wellness- vagy kastélyszállodák - jöttek létre, amelyek kielégítik a magyar családok igényeit, másrészt megteremtődtek a családok anyagi lehetőségei az utazáshoz, illetve a SZÉP-kártya is segíti azt, hogy minél több belföldi vendég tölthesse az év végi ünnepeket szállodákban. A MSZÉSZ elnöke pozitívan értékelte a Magyar Turisztikai Ügynökség nemrég indított Ajándékozz élményt kampányát. Elmondta: a kampány új, így eredményeit még nem ismerik, de egyre több hotel csatlakozik. Niklai Ákos megjegyezte, hogy a szállodák többsége még nem telt meg karácsonyra, lehet foglalni, de szilveszterre is vannak még szobák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.