Bulvár

Nagy mennyiségű marihuánát csempészett az átalakított autóban egy svájci nő

Nagy mennyiségű marihuánát csempészett az átalakított autóban egy svájci nő

2016. december 1., csütörtök
Nagy mennyiségű marihuánát csempészett az átalakított autóban egy svájci nő
marihuana_cannabis_kannabisz_kender

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy német rendszámú gépjármű ellenőrzése során, több mint 31 kg marihuána gyanús anyagot találtak a Röszkei Határkirendeltségen. Az ügyben kábítószer birtoklása miatt bűntetőeljárás indult.

A pénzügyőrök egy német rendszámú Mercedes Vaneo típusú járművet ellenőriztek a Röszkei Határkirendeltségen. A gépkocsit vezető svájci állampolgárságú nő elmondta, hogy bejelenteni való árut nem visz magával. A nyilatkozatot a pénzügyőrök elfogadták, azonban az autó felépítésére tekintettel tételes vizsgálat mellett döntöttek.A gyári illesztésnél az autó környezetvédelmi tálcáját elmozdítva a vizsgáló pénzügyőr, nejlonnal borított, téglalap alakú csomagra lett figyelmes. A további szerelést követően a fenéklemeznél kialakított rejtekhelyről, valamint a pótkerék üregében elhelyezett hegesztett fémdobozból összesen 56 csomagban, több mint 31 kg növényi törmelék került elő, amely a gyorsteszt szerint marihuána. A pénzügyőrök a marihuána gyanús anyagot, valamint a svájci nőt a rendőrség munkatársainak feljelentéssel átadták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.