Bulvár

Letették első vizsgájukat a határvadász tanulók Szegeden

Letették első vizsgájukat a határvadász tanulók Szegeden

2016. december 31., szombat
Letették első vizsgájukat a határvadász tanulók Szegeden
hatarvadaszvizsga

Két hónapos képzést követően letették első vizsgájukat a határvadász tanulók Szegeden. A diákok ezzel számot adtak eddig megszerzett tudásukról - írja a police.hu.

A vizsgán a november 2-án indult két osztály minden tanulója beszámolt. Az elméleti felmérőn a szakmai ismereteket kellett bizonyítani. A 33 tesztkérdés átfogta a közrendvédelmi ismereteket, a rendőrség felépítését és alapelveit, az általános szolgálati ismereteket, a társadalmi és kommunikációs ismereteket, valamint az informatikát. Az írásbeli beszámolót az alaki kiképzésen tanultak felidézése követte. Az első képzési ütem november 2-án indult Csongrád megyében 57 fő részvételével. Az oktatás 2017. áprilisának végén fejeződik be. A képzés mellett a toborzás is folyamatosan zajlik, a toborzó csoportok jelen vannak Csongrád megye különböző rendezvényein, mindemellett a rendőr-főkapitányságon és a városi kapitányságokon is van lehetőség a jelentkezésre. A képzés iránt érdeklődők a pályázati felhívást és a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat az

alábbi linkre kattintva

érhetik el. https://www.youtube.com/watch?v=mP72AMgDoCA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.