Közélet

Leállások és éjszakai járatok – Szilveszteri szegedi menetrend

Leállások és éjszakai járatok – Szilveszteri szegedi menetrend

2016. december 31., szombat
Leállások és éjszakai járatok – Szilveszteri szegedi menetrend
troli02kf

Az év utolsó napján 18 óra körül a tömegközlekedés leáll, de bizonyos vonalakon éjszakai járatok közlekednek Szegeden, jellemzően óránkénti indulással. A szilveszteri bulikból egyes viszonylatokban hajnali 3 után is haza lehet jutni villamossal, trolival vagy éppen busszal.

Az SZKT tájékoztatása szerint a 18 óra körüli járatleállás után éjszakai járatok közlekednek a 20, 21, 60, 60Y, 72A, 73Y, 74, 75, 76Y, 77 és 78A jelzésű autóbuszvonalakon, valamint a 2-es és a 4-es villamos, az 5-ös és a 19-es trolibusz vonalakon, jellemzően óránként indulnak a végállomásokról a járatok. A 2-es villamos például az Európa Ligettől 19 órától óránként indul egészen hajnali háromig, míg Szeged pályaudvartól 19.25 perctől szintén 60 percenként. Az érkező budapesti vonatokat a villamosok bevárják. A 4-es villamos Tarjánból 19 órától óránként indul, Kecskésről pedig 19.25-től szintén óránként. Jellemzően hajnali 3-ig, illetve fél négykor indulnak az utolsó járatok szilveszter éjjelén, illetve például az Anna kútnál a 2-es és a 4-es villamosok bevárják egymást. Újév munkaszüneti napnak számít a tömegközlekedésben, reggel 8 óra előtt járatritkítással kell számolniuk az utasoknak. A részletes szilveszteri menetrendet

ITT

tekinthetik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.