Bulvár

Betörtek egy kisteleki irodaházba

Betörtek egy kisteleki irodaházba

2016. december 28., szerda
Betörtek egy kisteleki irodaházba
kekfeny_rendorseg_szirena

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki, a sértett további nettó 650.000 forintot ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni egy Kisteleken történt lopás elkövetőjét.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya jelentős értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A rendelkezése álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2016. november 27-én 17 óra és november 28-án 7 óra között az ablak befeszítésével jutott be Kisteleken, a Rákóczi utcán található PROBART Kft. irodaházába, majd a páncélszekrényben tárolt készpénzt és lőszereket eltulajdonította. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki, valamint a cég ügyvezetője további nettó 650.000 forintot ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni az elkövetőt. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatóak, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.