Közélet

B. Nagy László: A karácsony a családé

B. Nagy László: A karácsony a családé

2016. december 24., szombat
B. Nagy László: A karácsony a családé
b_nagy_laszlo03_gs

Családi körben tölti az ünnepeket B. Nagy László, a fideszes politikus az esztendő utolsó napjaiban csak a családjára szeretne koncentrálni, tervei szerint unokájával fog sokat játszani. Portálunknak úgy értékelt, hogy Szeged legszebb karácsonyi ajándéka a gyálai Holt-Tisza rehabilitációja.

Az a legfontosabb, hogy együtt legyen a család karácsonykor – hangsúlyozta

B. Nagy László

fideszes országgyűlési képviselő, Csongrád megye fejlesztési biztosa. Szokás szerint Szőregen gyűlik össze a család karácsonykor, és hagyományos menüt fogyasztanak: halászlevet esznek, sült halat és természetesen a bejgli sem hiányozhat az ünnepi asztalról. A politikustól megtudtuk, az ajándékvásárlásnál a legfontosabb szempont náluk, hogy örömet okozzanak, idén feleségével arra fordították a legnagyobb gondot, hogy kitalálják, vajon minek is örülne az unoka a legjobban. A mozgalmas, munkával teli év végén azt várja a legjobban B. Nagy László, hogy szerettei körében tölthessen le néhány napot és pihenhessen, hiszen az új év sok kihívást hoz. A politikust november végén

Lázár János

Miniszterelnökséget vezető miniszter újabb fél évre Csongrád megye fejlesztési biztosává

nevezte ki

, így feladatai közé tartozik többek között a TOP-os fejlesztések koordinálása, valamint együttműködés a megyei jogú városokkal és településekkel. Két nagyobb volumenű projekt folyamatos munkát ad a politikusnak: az ELI lézeres kutatóközpont mellé tervezett tudáspark megvalósítása, illetve a gyálaréti Holt-Tisza rehabilitációja.

b_nagy_laszlo07_gs

Támogatja a kormány, így 2,9 milliárd forintból megvalósul a

gyálai Holt-Tisza

Feketevíznek nevezett szakaszának rehabilitációja uniós és hazai forrásból – B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő, megyei fejlesztési biztos szerint ez az egyik legszebb karácsonyi ajándéka Szegednek. A politikus emlékeztetett, a 60-70 hektárnyi terület rendbetételéhez a becslések szerint mintegy 3,5 millió köbméter szennyezett iszapot kell majd eltávolítani a Feketevíz medréből. A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében, uniós és hazai forrásokból megvalósuló projekt akár már jövőre a kivitelezési szakaszba léphet – emelte ki B. Nagy. Portálunknak a helybéliek összefogását is méltatta, emlékeztetve, hogy

aláírásgyűjtés

is volt a holtágért, a civilek 2624 szignóval is nyomatékosították azon igényüket, hogy a holtág rendbetétele megtörténjen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.