Sport

Asztalitenisz: idén is megrendezte karácsonyi versenyét a MOAC

Asztalitenisz: idén is megrendezte karácsonyi versenyét a MOAC

2016. december 23., péntek
Asztalitenisz: idén is megrendezte karácsonyi versenyét a MOAC
P1080056

Móraváros asztalitenisz klubja a csütörtöki edzésnapján rendezte meg hagyományos karácsonyi versenyét.

Az ünnepi zártkörű sporteseményen a klubtagokon kivűl csak néhány meghívott barát vehetett részt. Nevezési díjként minden résztvevő egy szíve szerint összeállított ajándék csomagocskát hozott magával, melyet, mint tombola tárgyat sorsolással nyerhette el valaki. A verseny érdekessége nem elsősorban a sportértékében rejlik, inkább az önfeledt szórakozás és a játékszeretet az, ami így ünnepek előtt feledteti a hétköznapi zsongást. Akár tréfás időutazásnak is nevezhetjük a versenykiírást, ugyanis gyermekkorunk faütőivel kellett a páros és egyéni mérkőzéseket lejátszani. A megyei bajnokság alacsonyabb, vagy magasabb osztályában szereplők erőviszonyait a nosztalgia faütős játék ugyancsak megtréfálta, jó néhány meglepő siker és csalódás született. A teremben órákon át hangos koppanás, pengés és csattanás kíséretében folyt az egyébként szabályos verseny, melyet

Brunczvik Géza

versenybíró vezetett. A Klub ezúttal is kitett magáért. A helyezettek értékes karácsonyi ajándékcsomagokat vehettek át, a főtáblás – vigaszágas verseny eredményhirdetése valóságos ajándéközön volt.

Egyéni főtábla

1. Bácsi Bernát 2. Tóth József 3. Csányi Zoltán

Egyéni vigaszág

1. Dr. Dömötör Gyula 2. Jójárt Zoltán 3. Fridrik Imre

Páros főtábla

1. Dr. Dömötör Gyula – Csányi Zoltán 2. Bácsi Bernát – Sajó László 3. Molnár András – Fránki László

Páros vigaszág

1. Szanka Csaba - V- Hu carga B. László 2. Györki László – Gádzser László 3. Zsoldos Alexandra – Huczek Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.