Közélet

Változások a hulladékszállítási díj banki átutalással történő kiegyenlítésében

Változások a hulladékszállítási díj banki átutalással történő kiegyenlítésében

2016. november 28., hétfő
Változások a hulladékszállítási díj banki átutalással történő kiegyenlítésében
magtar_koz_szemet003kf

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. bérszámlázásos megállapodás keretében végzi a hulladékszállítási díj számlázását. Jogszabályi előírás alapján az április elsejét követő időszakra kiállított számlák ügyfélbefizetéseire nem jogosult.

Kérjük, hogy amennyiben átutalással kívánják a kiküldött számlákat kiegyenlíteni, akkor azt a számlán szereplő MKB 10300002-10654068-49021422 Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt) folyószámlájára tegyék. Amennyiben csoportos beszedéssel kívánják a hulladékszállítási díjat kiegyenlíteni, a szükséges megbízást számlavezető banknál tudják kezdeményezni, és szíveskedjenek megadni az azonosító számot ( Vevő (fizető) csoportos azonosító szám, szükség esetén elő nullázva 6 karakterre pl: 000025 ) és az NHKV Zrt. A25456790T145 azonosítóját. "A nem NHKV Zrt. bankszámlájára történő utalások átvezetést vagy az összeg visszautalásának kérését , kizárólag írásban tett igény esetében áll módunkba teljesíteni - közölte honlapján a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.